Psihoterapija in celostni pristop k zdravju, Barbara Sarić s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4263/psihoterapijaincelostnipristopkzdravjubarbarasaricsp13-1479285050.jpg
Psihoterapija in celostni pristop k zdravju, Barbara Sarić s.p.
Psihoterapija in celostni pristop k zdravju, Barbara Sarić s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4263/psihoterapijaincelostnipristopkzdravjubarbarasaricsp13-1479285050.jpg 0 05 0

Povprečno od 180 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Barbara Sarić (+)

Pot v hribec 4, Ljubljana 1231, Slovenija

090 6886
041 535 555 (naročanje)
info@psihodinamskapsihoterapija.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Barbara Sarić, Bakkalaurea psihoterapevtske znanosti; specializantka psihoanalize je vodja podjetja Psihoterapija in celostni pristop k zdravju s sedežem v Črnučah v Ljubljani. V prostem času je moderatorka na forumu Med.over.net in sicer strani Psihoterapija in Ljubezenski nasveti.

Študirala je na Dunaju, na Univerzi SFU (Sigmund Freud University). Usmerila se je na področje psihoanalize, ki je od vseh smeri psihoterapije najbolj poglobljena.

Leta 2014 je ustanovila podjetje Psihoterapija in celostni pristop k zdravju, sodeluje pa tudi s centrom Holistic in centrom kreativnosti Eureka. Redno prispeva tudi članke za različne medije, prispevke za Rtv, radijske postaje...Bila je celo ambasadorka v aprilu 2018 za Oriflame Slovenija. 

Psihoterapija na splošno pomeni "zdraviti s pogovorom". Bistvo psihoterapevtskega pristopa je, da preko psihoterapevtskega odnosa ozaveščamo nezavedno. Barbara Sarić v svojih terapevtskih postopkih skozi pogovor nudi ljudem oporo, jim pomaga pri ozaveščanju njigovih vzorcev, sebe, spoznavanju svojih pozitivnih lastnosti in šibkosti ter možnosti soočanja s svojimi težavami, seboj...

 

Partnerska psihoterapija

Barbara Sarić deluje predvsem na področju partnerske psihoterapije. Ta je namenjena parom, ki:

 • so se odtujili,
 • imajo težave v komunikaciji,
 • se soočajo s krizami, težavami, travmami, boleznijo, zasvojenostjo,
 • izgubljajo zanimanje drug za drugega,
 • ...

Naloga terapevta je, da jima pomaga pri medsebojnem razumevanju, pri prevajanju sporočil, da niso razumljena narobe, pri izražanju potreb, želja in strahov, pa tudi pri razumevanju lastnih čustev in motivov. Omogoči jima, da s svojimi lastnimi ali s skupnimi močmi premagata težave, se odločita glede prihodnosti in najdeta najboljše rešitve za prihodnost.

 

Preberite si zanimiv članek izpod peresa Barbare Sarič!

Ženske in nosečnost: pomembna poglavja v knjigi življenja

 

Za vsakega posameznika oziroma par, ki jo obišče, se potrudi po najboljših močeh in poišče pristop, ki je najboljši prav v tem primeru. Njen moto, v skladu s katerim deluje, je: "Življenje je učenje in ni ne dobro, ne slabo. Je le to, kar v njem vidimo in kar iz njega naredimo!"

 • Davčna številka:
 • 20262060
 • Ime podjetja:
 • Psihoterapija in celostni pristop k zdravju, Barbara Sarić s.p.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si