Psarna Figaro & Dingo

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/97/coton_de_tulear_195-1455616849.jpg
Psarna Figaro & Dingo
Psarna Figaro & Dingo https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/97/coton_de_tulear_195-1455616849.jpg 0 05 1

Povprečno od 41 ocen

Vaša ocena

Čebulovna ulica 5, Moravče 1251

041 449 829
coton.figaro.dingo@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Coton de Tulear je redka, stara pasma, ki izvira iz države Madagaskar. Zgodovina pasme je slabo zabeležena, po ustnem izročilu so bili Cotoni predniki nekoč družabniki mornarjev trgovskih ladij. Nekoč kuža, ki se je zelo izkazal pri lovu na nizko divjad je bil znan kot "Kraljevi pes Madagaskarja".

V naši Psarni Figaro & Dingo menimo, da mora biti Coton de Tulear majhen družinski pes brez genskih napak zatorej strmimo za majhnimi zdravimi Cotončki, ki ne bi presegali normativ višine evropskega standarda. Za vzrejo uporabljamo samo zdrave in kvalitetne pse, ki so pod budnim očesom našega veterinarja. Vsi naši vzrejni psi imajo opravljene zdravstvene teste za kolke, oči:PRA, RD, HR, PHTVL/PHPV, pogačice, CMR2, BNAt.

 

Pasji frizerski salon Dingo
V našem pasjem frizerskem salonu Dingo so dobrodošle vse male živali, ki bi si želele udobnega lepotnega razvajanja.

V salonu Dingo vašega štirinožca skopamo, počešemo, skrtačimo, očistimo ušesa, oči ter ga očistimo kožnih zajedavcev. Negujemo blazinice skrajšamo nohte po potrebi očistimo analne žleze, strižemo v skladu s pasemskim standardu. Seveda pa prisluhnemo tudi željam lastnika. Pri nas so vaši ljubljenčki v zanesljivih rokah.
Ob vaši daljši odsotnosti nudimo daljše ali krajše čuvanje vašega ljubljenčka.
Če izrazite željo, da bi želeli sami doma negovati ljubljenčka in to ne znate vam omogočimo prikaz celotne nege vašega psa, mačke.
Svetujemo in omogočimo da dobite možnost imeti profesionalno kozmetiko, krtače, škarje strojčke za striženje psa in še več.

Vir

 • Davčna številka:
 • 48738476
 • Ime podjetja:
 • Psarna Figaro & Dingo, Martina Kokalj s.p.
 • Občina:
 • Moravče
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Nujna gotovinska posojila ! ! ! Za tiste, ki želijo nujno posojilo, vam ponujam cenovno ugodno obres

  ,

  0.0 0.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Za tiste, ki želijo nujno posojilo, vam ponujam cenovno ugodno obrestno mero 3%. Mnogo bank jih je zavrnilo? Potrebujete nujno financiranje konsolidacije dolga? Ali potrebujete financiranje za vaše podjetje na progi. Torej, mi smo najboljša rešitev za vaše potrebe. Nudimo posojila zainteresiranim strankam brez kazni. Ce vas zanima, se obrnite na nas cim prej in vas bo napolnilo z veseljem. e-pošti : infos.kredit700@gmail.com Whatsapp: +33 7 56 81 46 01
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2020 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si