promoTOUR, Agencija za promocijo turizma

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2304/promoTOURAgencijazapromocijoturizma-1465227933.jpg
promoTOUR, Agencija za promocijo turizma
promoTOUR, Agencija za promocijo turizma https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2304/promoTOURAgencijazapromocijoturizma-1465227933.jpg 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Črtomir Rosić (+)

Wilhelmova ulica 5, Ptuj 2250, Slovenija

041 711256
promotour.agency@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Se ukvarjate s turistično ponudbo in želite boljšo prepoznavnost? Za vas smo tukaj, da vam pomagamo.

Oglaševanje je eden od pomembnejših delov poslovanja in internet (splet) ima danes pred tradicionalnimi oglaševalskimi mediji vrsto prednosti (interaktivnost medija, doseganje ciljnih skupin in hitra odzivnost). Z nenehnim tehnološkim razvojem in nenehno dostopnostjo, spletno oglaševanje dejansko ponuja številne možnosti in priložnosti. Izrazite prednosti spletnega oglaševanja so tudi v tem, da omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti in nenehne dosegljivosti, posebej pomembno pa je nagovarjanje obiskovalcev na družbenih omrežjih, ki ponuja izjemno možnost razvoja podjetja in rast blagovne znamke.

Turistični spletni portali

 • spletni portal discoverptuj.eu,
 • spletni portal mojsvet.info.

 

Izdelujemo učinkovite spletne strani

Specializirani smo za izdelavo spletnih strani turističnih ponudnikov, ki so posebej prilagojeni dejavnosti podjetja oz. njegovim storitvam. Spletne strani so narejene v odprtokodnem sistemu WordPress in so podprte z orodjem za samostojno urejanje vsebine, ki je v slovenščini. Stremimo za tem, da so pregledne, uporabne in prijazne do uporabnika, kar vodi k cilju, da izpolnil povpraševanje ali oddal naročilo.

 

Strokovno svetovanje

Imate željo postati podjetnik predvsem na področju turizma in razmišljate o novih poslovnih idejah? Se vam kot podjetniku pojavljajo vedno nova vprašanja, na katera ne najdete odgovorov?

Vsem podjetnikom ponujamo strokovno svetovanja na različnih področjih

 • Podjetniško svetovanje – Podjetjem, njihovim zaposlenim in ambicioznim posameznikom pomagamo do sprememb, ki pozitivno vplivajo na njihov podjetniški razvoj in osebnostno rast.
 • Promocija in spletni nastop – Na osnovi storitev podjetja preučimo optimalne možnosti predstavitve na trgu, uredimo marketinški načrt, načrtujemo optimizirano in uspešno spletno stran in pripravimo promocijsko akcijo preko družbenih omrežij.
 • Izobraževanje – Ambicioznim posameznikom ter podjetjem in njihovim zaposlenim ponujamo z našimi zunanjimi strokovnjaki odlično znanje v obliki klasičnih seminarjev in individualnih oblik izobraževanja.

 

Vsem podjetjem ter individualnim skupinam in popotnikom ponujamo prave informacije

 • Priprava potovalnega načrta – Pripravimo obilico namigov za odkrivanje raznih turističnih znamenitosti in pripravimo vse informacije za voden izlet ali večdnevno potovanje po različnih destinacijah Evrope, posebej pa smo specializirani za področje bivše Jugoslavije.
 • Vzpostavitev relevantnih kontaktov – Za vaša potovanja in potepanja vzpostavimo vse potrebne kontakte za njihovo uspešno realizacijo. Z našimi poslovnimi povezavami na področju turizma zagotavljamo, da boste na svojih potovanjih v dobrih rokah in ne boste prepuščeni neprijetnim naključjem.

 

Poslanstvo

Naše podjetje je tem našlo izziv in priložnost, da v s svojim delovanjem pri promociji turizma vsem deležnikom ponudi kvalitetne storitve in informacije o mnogih znamenitostih, njihovi bogati kulturni dediščini in turistični ponudbi, ki jih objavljamo na naših turističnih portalih DiscoverPtuj.eu in MojSvet.Info. Poslanstvo uresničujemo z rednimi in aktualnimi objavami, ki so podkrepljene s slikovnim materialom ter multimedijo.

Vir

 • Davčna številka:
 • 28416945
 • Ime podjetja:
 • promoTOUR, Agencija za promocijo turizma Črtomir Rosić s.p.
 • Občina:
 • Ptuj
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si