Proizvodnja in trgovina Furnea d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/890/proizvodnja-in-trgovina-furnea-d-o-o (1)-1458653459.png
Proizvodnja in trgovina Furnea d.o.o.
Proizvodnja in trgovina Furnea d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/890/proizvodnja-in-trgovina-furnea-d-o-o (1)-1458653459.png 0 05 0

Povprečno od 274 ocen

Vaša ocena

Stantetova ulica 10, Velenje 3320, Slovenija

041 768 961
info@furnea.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Lesene brunarice in otroška zunanja igrala Furnea d.o.o. iz Žalca nudi svojim strankam široko paleto lesenih izdelkov.

 

Podjetje ima dolgoletno tradicijo in ogromno izkušenj, zato so njihovi izdelki:

 • kakovostni
 • natančno izdelani
 • cenovno ugodni

 

Regali

Les je lahko nepobarvan-surov ali svetleče lakiran v barvi oreh, lakiran v beli barvi, barvan v pastelnih, akrilnih barvah in staran. Lahko je vidna struktura lesa in namenoma so puščene različne nepravilnosti, katere dajejo občutek “življenja”, kar je tudi namen našega pohištva.

 

Kuhinja

Izdelujemo vse tipe kuhinj. Odprte kuhinje, kotne kuhinje, zidane kuhinje, kuhinje iz masivnega lesa in ostalih lesnih materialov.

 

Otroške hiške

Te zanimive lesne otroške hišice so namenjene igranju na prostem in za otroke starosti od 3-14 let. Lahko jih postavite na vrtu ali na terasi in vaši fantje ter dekleta jih bodo zelo veseli.

 

Otroška igrala

Smo proizvodno podjetje zunanjih igral in opreme za otroška igrišča. Z našim programom igral in opreme nudimo otrokom od drugega do štirinajstega leta starosti varno in prijetno igro.

Vsa igrala so izdelana in postavljena v skladu s standardi SIST EN 1176!

 

Brunarice – vrtne ute

Vrtne ute se uporabljajo za vrsto različnih namenov ,kot so na primer :shramba vrtnega orodja ,shramba sezonskih športnih rekvizitov ,okras na vašem urejenem vrtu in še bi lahko naštevali. Največkrat pa se pojavi v kombinaciji s teraso ki jo ne malokrat izkoristimo za kakšno mizo in klopco ,ob kateri se družimo bodisi z družino ali prijatelji. Seveda ,tudi kamin za peko ne sme manjkati.

 

Ostalo

Naredimo nadstrešnice, ograje, lesene terase, stopnišča, skratka karkoli potrebujete, da bo tako notranjost, kot tudi okolica vašega doma ali poslovnih prostorov izgledala popolno.

 

Vabljeni k ogledu našega kataloga (cenika).

Lokacije podjetja
Stantetova ulica 10, Velenje 3320, Slovenija

Stantetova ulica 10, Velenje 3320
 • Davčna številka:
 • 78261481
 • Ime podjetja:
 • Furnea, proizvodnja in trgovina, d.o.o.
 • Občina:
 • Žalec
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si