Proizvodnja in servis ventilatorjev Tehnovent

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/941/proizvodnja-in-servis-ventilatorjev-tehnovent-(9)-1458810531.jpg
Proizvodnja in servis ventilatorjev Tehnovent
Proizvodnja in servis ventilatorjev Tehnovent https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/941/proizvodnja-in-servis-ventilatorjev-tehnovent-(9)-1458810531.jpg 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Kontakt
David Škrab (+)

Vilharjeva cesta 34, Ilirska Bistrica 6250, Slovenija

05 7101264
040 631 060
05 7101265
info@tehnovent.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Tehnovent David Škrab s.p. je slovensko proizvodno podjetje s sedežem v Ilirski Bistrici. Dejavnost zajema proizvodnjo in servis ventilatorjev ter posebnih naprav in električne opreme.

Kot družinsko podjetje obratujemo od leta 1965 pod takratnim nazivom "Elektro delavnica Škrab", ki jo je vodil Silvo Škrab. Sedanji naziv podjetja je Tehnovent David Škrab s.p., ki ga od leta 1989 vodi David Škrab. Prvotno smo se ukvarjali z elektroinstalacijami in previjanjem elektromotorjev. Z leti se je dejavnost preusmerilo na izdelavo električnih kokelj (valilnic) za Perutninski kombinat Pivka. Sočasno smo razvili sistem prezračevanja. Po uspešno opravljenih preizkusih aksialnih ventilatorjev in regulacije se je odprl trg na celotni Jugoslovanski prostor. Zaradi čedalje večjega povpraševanja smo začeli razvijati še druge tipe ventilatorjev in se skozi leta prakse specializirali za izdelavo le teh.

Danes proizvajamo različne tipe ventilatorjev in sicer: radialne, kanalske, strešne, aksialne, visokotlačne, recirkulacijske in druge proizvode, kot so: gostinske nape, žaluzije, lopute, filtre zraka, dušilce zvoka, zaščitne mreže, elektro omare, frekvenčne regulatorje ter ostalo opremo za ventilacijo in prezračevanje. Izdelujemo tudi specifično strojno opremo zahtevnejših izvedb po projektih ter potrebah naročnika in sicer: razne sušilne komore, industrijske sesalne in pralne naprave, rekuperatorje, klima naprave itd. Sodelujemo z mnogimi priznanimi podjetji na domačem in tujem trgu.

Naše proizvode izdelamo kvalitetno iz izbranih kvalitetnih materialov zato med kupci uživamo polno mero zaupanja.

Proizvodnja in storitve, ki vam jih ponuja Tehnovent:

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 38641330
  • Ime podjetja:
  • Tehnovent David Škrab s.p.
  • Občina:
  • Postojna
  • Govoreči jeziki:
  • Hrvaščina, 
  • Slovenščina, 
  • Angleščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si