Prodaja hišnega tekstila, Marija Tkalec s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2063/prodajahisnegatekstilamarijatkalecsp2-1464074756.jpg
Prodaja hišnega tekstila, Marija Tkalec s.p.
Prodaja hišnega tekstila, Marija Tkalec s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2063/prodajahisnegatekstilamarijatkalecsp2-1464074756.jpg 5 05 1

Povprečno od 16 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marija Tkalec (+)

Cesta zmage 92, Maribor 2000, Slovenija

031 686 788
marija.tkalec1965@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Marija Tkalec s.p. iz Maribora se ukvarja s prodajo hišnega tekstila, kot so rjuhe, odeje, kuhinjske krpe ter moškega in ženskega perila.

Ponujamo široko paleto ravnih in napenjalnih rjuh različnih velikosti ter barv.  Odločite se lahko med rjuhami v kompletih ali posamezno.

 

Prodaja rjuh in odej

Izbirate lahko med rjuhami iz letnega bombažnega platna, toplejšega flanela platna in posebno obdelanega plana, satena. Vse tkanine so iz 100% bombaža, zato tudi po več pranjih obdržijo čvrstost, mehkobo ter ostale lastnosti, ki jih ponuja ta material. Posebnost naših jogi rjuh je prileganje vzmetnicam do višine 27 cm ker so izdelane z visokim robom ter veliko elastike na robovih.

 

Žensko in moško perilo

Žensko spodnje perilo predstavlja osnovo vsake urejene ženske, zato mu je potrebno posvetiti dovolj pozornosti. Če je pravilno izbrano, naredi vsako žensko zapeljivo in samozavestno. Modrčki, tangice in ženske spodnje hlačke so osnovni kosi na katerih sloni celotno žensko spodnje perilo. Pri tem pa ne smemo pozabiti še na ženske nogavice v različnih izvedbah. Pri izbiri materialov in oblik domišljija nima meja … Zato pustite domišljiji prosto pot in izberite najljubše cunjice, ki vas bodo naredile še zapeljivejše.

 

Pižame in nogavice

 Ponujamo pestro izbiro moških in ženskih pižam različnih stilov in velikosti, kot tudi eno ali dvodelne kombinacije.

 

Do konca meseca maja ponujamo akcijo Dnevi brisač z 20% - 30% popusta!

 • Davčna številka:
 • 19956398
 • Ime podjetja:
 • Posredništvo pri prodaji, Marija Tkalec, s.p.
 • Občina:
 • Maribor
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Kvaliteten tekstil

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Dobra izbira rjuh in odej. Všeč mi je kvaliteten material!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si