Prodaja ekoloških živil in druge kmetijske storitve, Urška Kladnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1641/prodajaekoloskihzivilindrugekmetijskestoritveurskakladniksp16-1462274730.jpg
Prodaja ekoloških živil in druge kmetijske storitve, Urška Kladnik s.p.
Prodaja ekoloških živil in druge kmetijske storitve, Urška Kladnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1641/prodajaekoloskihzivilindrugekmetijskestoritveurskakladniksp16-1462274730.jpg 0 05 0

Povprečno od 13 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Urška Kladnik (+)

Brezova Reber pri Dvoru 8, Brezova Reber pri Dvoru 8361, Slovenija

031 829441
farma.hocevar.kladnik@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje prodaja ekoloških živil in druge kmetijske storitve, Urška Kladnik s.p. se ukvarja s storitvami na področju prodaje ekoloških živil.

Vsa hranila, ki jih ljudje potrebujemo, najdemo v ekoloških živilih.

Ekološka oziroma biološka živila, nekateri jim pravijo tudi organska,so pridelana in predelana naravno. To pomeni, da sopridelana brez uporabe pesticidov, herbicidov, konzervansov, polnil, umetnih arom, gensko spremenjenih organizmov in drugih»izumov« novejše dobe, ki uničijo večino vitaminov, rudninskih snovi in vsega drugega, kar nam je narava namenila, da bi zadovoljila naše potrebe.

Ko uživamo ekološka živila, nam ni treba skrbeti, ali smo zaužili dovolj tega ali onega vitamina, kajti ekološka živila so celovita naravna hrana. Ekološkim živilom ni bilo nič dodano in nič odvzeto. Ta živila vsebujejo točno to, kar potrebujemo za zdravo in uravnoteženo prehrano.

Ekološka živila so veliko okusnejša in nasitnejša kot prazna industrijska hrana, saj vsebujejo tudi do tretjino manj vode. So prava izbira, če želite uživati v izvornem in polnem okusu hrane.

Zaradi visoke vsebnosti antioksidantov so ekološka živila tudi obstojnejša, zato ne potrebujejo umetnih kemičnih konzervansov.

 

  • Davčna številka:
  • 64847152
  • Ime podjetja:
  • Prodaja ekoloških živil in druge kmetijske storitve Urška Kladnik s.p.
  • Občina:
  • Dvor
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si