proARHINS, arhitektura in gradbeni inženiring, ing. Miha Ignac Primožič s.p

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5613/proarhinsarhitekturaingradbeniinzeniringingmihaignacprimozicsp1-1493127980.png
proARHINS, arhitektura in gradbeni inženiring, ing. Miha Ignac Primožič s.p
proARHINS, arhitektura in gradbeni inženiring, ing. Miha Ignac Primožič s.p https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5613/proarhinsarhitekturaingradbeniinzeniringingmihaignacprimozicsp1-1493127980.png 0 05 0

Povprečno od 1 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Miha Ignac Primožič (+)

Prušnikova ulica 2, Ljubljana 1210, Slovenija

0590 15585
arhitektura@proarhins.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo manjši arhitekturni projektivni biro proARHINS, ing. Miha Ignac Primožič s.p. s sedežem v Ljubljanji v Šentvidu. Naše delo je projektiranje individualnih in večjih stanovanjskih stavb, javnih stavb, obrtnih delavnic in industrijskih hal ter arhitekture nasploh.

Naša glavna usmeritev pa je projektiranje prenov tako revitalizacijskih načrtov manjših krajev in mest, kot tudi PGD in PZI projekti prenov objektov. Prav tako sei ukvarjamo z načrtovanjem notranje opreme za izdelavo pohištva po meri.

Za investitorja izdelamo kompletno dokumentaijo za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD). Pred tem projektom izdelamo idejni načrt, ki upošteva želje investitorja.

Na željo investitorja vodimo še upravni postopek za pridobitev gradbenega dovoljenja, ki vključuje zagotovoitev vseh potrebnih soglasij pristojnih soglasodajalcev, usklajevanje pri odmeri komunalnega prispevka in nenazadnje zastopanje na javni obravani pred izdajo gradbenega dovoljenja.

Za vas izdelamo, pridobimo in uredimo vse potrebne dokumente od vstopa na parcelo do realzacije..

Rekonstrukcija objektov so stalnica našega dela, so plod številnih raziskovanj, spoznanj in izkušenj. S svojim znanjem in delom smo intenzivno sodelovali pri številnih prenovah tako v starih mestnih jedrih kot tudi na podeželju.

Pri oblikovanju pohištva zasledujemo funkcionalnost, enostavnost in likovno prepričljivost izhajajočo iz kontinuitete oblikovalske naloge. Sledimo modernim trendom in se prilagajamo stranki kot tudi prostoru. Vse našeto je potrebno za nadpovprečni rezultat, ki ga s perfekcijo realizacije zasledujemo od začetka do predaja na tak način zadovljnemu investitorju.

  • Davčna številka:
  • 36624110
  • Ime podjetja:
  • proARHINS, ARHITEKTURNO PROJEKTIRANJE IN GRADBENI INŽENIRING, ing. MIHA IGNAC PRIMOŽIČ S.P.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si