Pro4servis d.o.o., servis in instalacije klima naprav ter toplotnih črpalk

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4820/pro4servisdooservisininstalacijeklimanapravtertoplotnihcrpalk1-1485957604.gif
Pro4servis  d.o.o., servis in instalacije klima naprav ter toplotnih črpalk
Pro4servis d.o.o., servis in instalacije klima naprav ter toplotnih črpalk https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4820/pro4servisdooservisininstalacijeklimanapravtertoplotnihcrpalk1-1485957604.gif 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Klavdij Lapajne (+)

Zadlog 12C, Črni vrh nad Idrijo 5274, Slovenija

031 631 801
info@proservis.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo mlado podjetje Pro4servis  d.o.o. z izkušenimi kadri, ki lahko ponudi storitve na najvišjem nivoju, skupaj s preizkušenimi partnerji pa smo kos tudi večjim izzivom na področju servisa in instalacije klimatskih naprav ter toplotnih črpalk.


Storitve

Nudimo storitve servisa in instalacije klimatskih naprav ter toplotnih črpalk s poudarkom na klimatizaciji za IT ter telekomunikacijske prostore. Profesionalno izvedemo vse projekte hlajenja ter ogrevanja v smislu dobave in montaže klima naprav ter toplotnih črpalk Mitsubishi, Toshiba in Daikin.

Naša specialnost je vzdrževanje klimatskih naprav Hiross, Liebert, Liebert-Hiross, Emerson.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 88343537
  • Ime podjetja:
  • PRO4SERVIS, klima naprave d.o.o.
  • Občina:
  • Idrija
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si