Pro Pedis, medicinska pedikura Metka Grošl s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3552/1300116411247152475593368084895079027350117n-1473830916.jpg
Pro Pedis, medicinska pedikura Metka Grošl s.p.
Pro Pedis, medicinska pedikura Metka Grošl s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3552/1300116411247152475593368084895079027350117n-1473830916.jpg 0 05 0

Povprečno od 134 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Metka Grošl (+)

Kolodvorska cesta 3, Grosuplje 1290, Slovenija

040 884 459
info@propedis.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Pro Pedis medicinska pedikura, Metka Grošl s.p. iz Grosuplja ponuja storitve na področju medicinske in kozmetične nege stopal. Na prvo mesto postavlja zdravje, znanje, poštenost, odgovornost, družbeno odgovornost, spoštljivost do ljudi in narave, empatijo in prijaznost. Pri nas boste slišani in upoštevani. Spoštujemo dogovore. 

 

Storitve

V največji meri se ukvarjamo z nego in sanacijo težav na koži in nohtih stopal. Sem spadajo: vraščeni nohti, prekomerno zadebeljena koža na stopalih, glivice na koži in nohtih, virusne bradavice, kurja očesa ipd.  Svetujemo glede pripomočkov, nege in obutve. Svetujemo vam, kam se lahko obrnete po pomoč v primerih, ko težave presegajo naše kompetence. 

Vse obravnave naših strank izvajamo s steriliziranimi orodji, razkuženo opremo, skalpeli in žlebili za enkratno uporabo. 

Uporabljamo vrhunska, preizkušena, kakovostna orodja, sredstva in preparate.  

Prav tako smo zelo veseli tistih strank, ki pridejo k nam preventivno, morda na redno nego stopal in lepšanje stopal z lakiranjem nohtov. 

 

Odstranjevanje kurjih očes, otiščancev in sanacija virusnih bradavic

Kurja očesa, otiščanci, virusne bradavice povzročajo prekomerno kopičenje trde kože na mestih pritiska. Posledica so bolečine in sprememba načina hoje, kar lahko privede do izogibanja hoji ali spremenjene telesne drže telesa pri hoji. Navedene tvorbe na stopalih je odstranimo in svetujemo kako poskrbeti za razbremenitev stopala pri hoji. 

 

Medicinske sponke

Učinkovita in neboleča rešitev za vraščene nohte na nogah. Vraščeni nohti predstavljajo velik problem zlasti, ker je to povezano z bolečino in vnetji obnohtnih tkiv, rast divjega mesa ipd.

 

Medicinska pedikura

 

Medicinska pedikura običajno traja dlje časa kot klasična pedikura, kajti tu rešujemo težave stopal. Obravnavamo osebe, ki imajo morda težave z ožiljem, sladkorno boleznijo, visok pritisk, težave s hrbtenico, zmanjšano sposobnostjo gibanja in podobno. V kolikor je primerno, začnemo pedikuro z namakanjem v poživljajoči kopeli. Glede na potrebe oblikujemo, krajšamo, tanjšamo, brusimo nohte, saniramo ragade (razpoke na stopalih), odstranjujemo prekomerno zadebeljeno kožo, saniramo vraščene nohte in podobno. Vse zelo previdno in brez bolečin.

 

Glivice na nohtih, na koži stopal in med prsti

Pri nas opravimo pregled, strokovno saniramo okužen del nohta, svetujemo, katere preparate uporabljati in kako ravnati naprej. Napredek spremljamo kartotečno in s fotografijami.

 

Klasična pedikura

Zajema namakanje v poživljajoči zeliščni kopeli, krajšanje in oblikovanje nohtov, odstranjevanje trde kože, kratka masaža s primerno kremo za noge, svetovanje.

 

Kratka pedikura

Kratka pedikura je primerna za tiste stranke, ki želijo le, da jim nekdo strokovno skrajša in oblikuje nohte na nogah ali pa le, da se jim odstrani trda koža na petah oz. na stopalih. Brez namakanja.

 

Nohtna protetika

V nekaterih primerih, ko zaradi poškodb, glivičnih obolenj ali kirurških odstranitev nohtov, le ti ne rastejo več ali pa vas moti njihov izgled, vam lahko pomagamo z nohtno protetiko. 

Na noht se nanese izredno trdna, kompaktna dvokomponentna masa, ki se strdi in je po obdelavi zelo podobna naravnemu nohtu. 

Več o tem si lahko ogledate na naši spletni strani.

Naš moto je: Veselimo se življenja. Vrnimo zdravje in lepoto našim stopalom.

 

Cenik

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 83623418
 • Ime podjetja:
 • Pro Pedis, Metka Grošl s.p.
 • Občina:
 • Grosuplje
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina, 
 • Angleščina, 
 • Nemščina, 
 • Črnogorščina, 
 • Hrvaščina, 
 • Srbščina, 
 • Bosanščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si