Prizma Les, proizvodnja lesnega programa

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1862/prizmalesproizvodnjalesnegaprograma1-1463129515.jpg
Prizma Les, proizvodnja lesnega programa
Prizma Les, proizvodnja lesnega programa https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1862/prizmalesproizvodnjalesnegaprograma1-1463129515.jpg 5 05 1

Povprečno od 8 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Janez Smrekar (+)

Podgorje 6, Podgorje pri Slovenj Gradcu 2381, Slovenija

041 971 317
info@prizma-les.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Dejavnost, ki jo opravljamo, temelji na obdelavi in predelavi lesa v povezavi z izrabo domačih virov. Naš poglavitni cilj so kakovostni izdelki in storitve, ki temeljijo na uporabnosti in varnosti, ob hkratnem upoštevanju meril sodobne družbe.

Osrednja dejavnost podjetja Prizma Les je izdelava in montaža vseh vrst zunanjih otroških lesenih igral, ki so primerna tako za zasebne kot tudi za javne površine.

Naš proizvodni program obsega še izdelavo drugih izdelkov iz lesa, namenjenih predvsem za zunanjo uporabo, kot so vrtne garniture, terase, ograje, visoke grede…

Vse izdelke proizvedemo v lastni lesarski delavnici, opremljeni s klasičnimi in namenskimi lesnoobdelovalnimi stroji. Poleg izdelave nudimo še storitve prevozov, montaže, servisov in vzdrževalna dela.

Znanje, izkušnje in sveža energija našega kolektiva podjetje vodijo v nadaljnji razvoj, k novim idejam in zadovoljnim naročnikom.

V podjetju Prizma Les stremimo k nadaljnjemu razvoju lesne dejavnosti in ohranjamo visoko kvaliteto produktov izdelanih v Sloveniji, zato nenehno iščemo nove poslovne priložnosti ter se prilagajamo razmeram na trgu.

V prihodnjih letih se vidimo kot prepoznaven slovenski proizvajalec  zunanjih otroških igral in opreme za javne površine. Specializirati se želimo na področju  individualnih projektov  izdelave tematskih igral.

S svojimi inovativnimi izdelki želimo prodreti tudi na tuje trge, predvsem na področju turizma in gostinstva.

 

Otroška igrala

Osrednja dejavnost podjetja Prizma Les je izdelava in montaža vseh vrst zunanjih otroških lesenih igral, ki so primerna tako za zasebne kot tudi za javne površine.

Želje in prostorske zmožnosti naših strank so različne, zato dopuščamo možnost izdelave igral in drugih izdelkov po naročilu, pri čemer skupaj s stranko najdemo najustreznejše rešitve.

Na že obstoječih otroških igriščih nudimo servis igral in tekoče vzdrževanje le-teh. Za vse naše izdelke nudimo dostavo in montažo.

 

Ostali leseni program

 

Za vsa dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 89998928
 • Ime podjetja:
 • Prizma Les, Proizvodnja lesnega programa, storitve in posredništvo, Janez Smrekar s.p.
 • Občina:
 • Podgorje pri Slovenj Gradcu
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Tu smo pred časom kupili čudovite visoke grede iz lepo obdelanega lesa. Niso samo koristne ampak prav polepšajo naš vrt!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si