Prevozništvo, kemična čistilnica, pralnica Urška, Urška Uršnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1972/prevoznistvokemicnacistilnicapralnicaurska-1463577480.jpg
Prevozništvo, kemična čistilnica, pralnica Urška, Urška Uršnik s.p.
Prevozništvo, kemična čistilnica, pralnica Urška, Urška Uršnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1972/prevoznistvokemicnacistilnicapralnicaurska-1463577480.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Urška Uršnik (+)

Otiški Vrh 147, Otiški Vrh 2373, Slovenija

02 8786757
041 647 153
02 8786758
dani.ursnik@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje prevozništvo, kemična čistilnica, pralnica Urška iz Šenjtanža pri Dravogradu se ukvarja s čiščenjem poslovnih in zasebnih prostorov, pranjem in negovanjem vozil, brušenjem nožev, prevozom in hlajenjem živil ter prodajo mesarske opreme.

 

Kemična čistilnica

Pri nas že 22. leto skrbimo za uresničitev želja, potreb in zadovoljstvo naših strank. Vse to pa dosegamo z neprestanim širjenjem storitvenega programa s strokovnim usposabljanjem, sodobno tehnologijo in s kakovostno opravljenimi storitvami. S tem želimo povečati raven zaupanja naših strank v nas, saj zadovoljstvo strank je naš uspeh.

Poleg skrbne nege vaših oblačil in druge vrste tekstila poskrbimo tudi za čistočo poslovnih in stanovanjskih objektov.

 

Nega avtomobila

Dandanes je avtomobil pomemben skoraj tako kot nova hiša oz. povedano drugače, avtomobil je ena izmed najpomembnejših stvari v našem življenju.

Avtomobil je zelo pomemben, vendar če ni pravilno negovan, je našega zadovoljstva z njim manj. Kljub našemu trudu pri videzu avtomobila, pa vedno obstajajo dejavniki, na katere nimamo vpliva. Npr. vremenski dejavniki, kot so kisel dež, sonce, in nepravilno ličanje, lahko naš avtomobil poškodujejo, če ta ni pravilno zaščiten. Ustrezno negovan avtomobil nam poleg zaščite pred vremenskimi dejavniki, omogoča tudi lažje pranje in dlje časa očiščeno vozilo.

 

Brušenje nožev kot v starih časih!

Vrnil se je čas brušenja nožev in ostalih rezil na način kot so to delali/počeli naši predniki - vodno brušenje. S specialnim strojem in magnetnimi vodili se rezilo vodno obdela pod ustreznim kotom, kar pa daje rezilom dlje časa trajajočo ostrino.

Vsa rezila brusimo za podjetja, kakor tudi za posamezna gospodinjstva.

 

Prevoz in hlajenje živil

Z letom 2002 smo začeli s prevozom mesa in mesnih izdelkov.

Trenutno imamo na razpolago:

 • 2 avto hladilnika z nosilnostjo tovora 7 ton, za prevoz visečega mesa im mesnih izdelkov na paletah oz. v plastičnih zabojih,
 • 1 avto hladilnik z nosilnostjo tovora 2,2 tone, za prevoz visečega mesa im mesnih izdelkov na paletah oz. v plastičnih zabojih,
 • 2 kombija – hladilnika,
 • 1 kombi brez hladilnika.

 

Mesarska oprema

Dobra mesarska oprema je bistvenega pomena za kvalitetno in hitro izdelavo mesnih izdelkov. Da bo temu tako, smo za vas pripravili široko ponudbo novih in rabljenih strojev, ter ostalo opremo za predelavo mesa.

 

Koline

Čas okoli martinovega, božiča in vse tja do pusta je čas za dogodek, ki poveže vso družino. To je star kmečki praznik, ki ga imenujemo koline. Koline so bile čas družinskega druženja in veseljačenja, saj so marsikje potekale ob zvokih harmonike in petja.

 

Zemeljska dela

Kakovostno izvajamo zemeljska dela z najnovejšo lahko gradbeno mehanizacijo po sodobnih normativih. Upamo, da boste uživali ob pregledovanju naše spletne strani. če imate kakršnakoli vprašanja ali pa bi želeli imeti dodatne informacije, Vas prosimo, da nas kontaktirate po elektronski pošti ali telefonu.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:00 - 18:00
Torek
09:00 - 18:00
Sreda
09:00 - 18:00
Četrtek
09:00 - 18:00
Petek
09:00 - 18:00
Sobota
01:00 -
Nedelja
01:00 -
 • Davčna številka:
 • 32851677
 • Ime podjetja:
 • Prevozništvo-kemična čistilnica-pralnica Urška, Urška Uršnik s.p.
 • Občina:
 • Dravograd
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si