Prevozi z ladjico po Ljubljanici

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/317/prevozi-z-ladjico-po-ljubljanici (1)-1456755174.jpg
Prevozi z ladjico po Ljubljanici
Prevozi z ladjico po Ljubljanici https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/317/prevozi-z-ladjico-po-ljubljanici (1)-1456755174.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
g. Vojko (+)

Ob pristanu 2, Ljubljana 1000

041 544 060
td.ljubljanaicatrnovo@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Plovba po Ljubljanici z ladjico v organizaciji Turističnega društva Ljubljanica Trnovo. Kot dolgoletni prevozniki potnikov po Ljubljanici vam z barčico Barjanka nudimo različne možnosti, da z nami na reki preživite del časa, ki vam bo gotovo ostal v lepem spominu. Reka Ljubljanica in njeni bregovi skrivajo v sebi različne zgodbe in bogato zgodovino, ki nas bogati in včasih pusti presenečene, pa naj bo to samo ogled mesta z rečne perspektive ali plovba v Ljubljansko Barje. Naša posebnost je, da je na vsaki naši plovbi prisoten vodnik, ki vam v večih jezikih predstavi reko, mesto in zgodovino. Stalno vstopno-izstopno mesto na barčico je pri Dvornem trgu (pod sedežem Univerze v Ljubljani), za organizirane skupine pa se lahko dogovorimo tudi drugače. Barčica Barjanka sprejme do 36 oseb, ima sistem ozvočenja, 2 ločena WC-ja, ladijsko kuhinjo in ladijski bar.

  • Davčna številka:
  • 29458609
  • Ime podjetja:
  • Turistično društvo in medgeneracijsko mreženje Ljubljanica Trnovo
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si