Prevozi in posredovanje Asatrans d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1005/prevozi-in-posredovanje-asatrans (1)-1458929661.png
Prevozi in posredovanje Asatrans d.o.o.
Prevozi in posredovanje Asatrans d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1005/prevozi-in-posredovanje-asatrans (1)-1458929661.png 0 05 0

Povprečno od 319 ocen

Vaša ocena

Savska cesta 22, Kranj 4000, Slovenija

04 2354620
04 2354621
asatrans@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Asatrans d.o.o. je sodobno mednarodno transportno-logistično podjetje z desetletno tradicijo pri organiziranju cestnega transporta. Uspešnost in zanesljivost podjetja sta pred kratkim potrdila tudi Gospodarska zbornica Slovenije s podelitvijo certifikata poslovne odličnosti "Excellent SME Slovenia" in podjetje Bisnode s podelitvijo "Bonitete odličnosti AAA".

Podjetje je posebej specializirano za hiter prevoz malih pošiljk na relacijah Slovenija - zahodno evropske države, predvsem Avstrija, Nemčija, Francija, Španija, Švedska, Anglija, Benelux... Pomembna konkurenčna prednost, ki smo jo ustvarili z nekajletnim delovanjem, so partnerske poslovne vezi z priznanimi slovenskimi ter evropskimi podjetji, prav tako tudi z znanimi transportnimi podjetji in špedicijami.

Naše vodilo je prilagajanje zahtevam sodobnega trga, predvsem pri zanesljivosti in točnosti zahtevane dostave. Na podlagi teh parimetrov, smo med drugim razvili sodoben informacijski sistem, ki ga nenehno dopolnjujemo in nam omogoča stalen logističen nadzor.

 

Storitve:

Notranji promet

Glede na to, da imamo lastno skladišče, zbiramo delne pošiljke po celi Sloveniji. Pripeljemo jih v naše skladišče, kjer jih preložimo na tovorna vozila po relacijah in jih nato dostavimo do končnega kupca.

 

Mednarodni promet

Mednarodni (ekspres) kombi prevozi zadovoljujejo potrebe sodobnega, hitrega in ekonomičnega poslovanja podjetja.

Naša dostavna vozila vozijo iz anglije, švedske, španije, nemčije, beneluxa, francije, švice, italije v slovenijo in jv evropo. Dostavimo vam lahko pošiljke od 1 kg do 1.500 kg ter do 17 m/3. Postopek je enak pri pošiljkah iz jv evrope in slovenije za druge države.

 

Selitve

Vsaki selitvi se posvetimo individualno. Pri svojem delu smo hitri, zanesljivi in natančni za kar imamo usposobljeno selitveno ekipo. Pomagamo si z različnimi selitvenimi pripomočki (paletni vozički, rolke, folija, kartonska embalaža, lepilni trak…)

 

Logistična rešitev

Potrebujete dostavo blaga, pa ne uspete najti rešitve?
Zaupajte nam težavo in skupaj bomo našli rešitev.

 

Skladiščenje

Med drugimi dajemo velik poudarek tudi na storitve skladiščenja ter pripravo zbirnih transportov (priprava in zbiranje tovora od različnih dobaviteljev, ki je namenjeno na isti cilj) ter tudi posredovanje tovora.

 

Vozni park

Imamo sodoben in ekološko varčen vozni park. Vsa vozila so opremljena tako s sistemom sledenja, komunikacije in navigiranja, kot tudi z ogrevanjem tovornega prostora.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 76358909
  • Ime podjetja:
  • Asatrans, prevozi in posredovanje d..o.
  • Občina:
  • Kranj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si