Prevoz potnikov Na letališče

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/532/na-letalisce-prevozi-1457525896.jpg
Prevoz potnikov Na letališče
Prevoz potnikov Na letališče https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/532/na-letalisce-prevozi-1457525896.jpg 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marino Budinovski (+)

Trebinjska ulica 2, Ljubljana 1000

040 935 385
info@naletalisce.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Portal naLetališče.si vam nudi dva tipa nizkocenovnih prevozov, odvisno od vaših zahtev in želja:

Zasebni prevoz je namenjen posameznikom in skupinam, ki si želijo prevoz po meri, brez odstopanja od želenih ur odhoda ali prihoda na destinacijo oz. čakanja na prevoz. To pomeni, da gre za prevoz po naročilu in ob urah, ki jih želi naročnik in ki poteka od naslova vstopnega mesta do naslova na končni destinaciji po željah naročnika (zaustavite se na določenem kraju, medtem ko vas voznik počaka in nato nadaljujete želeno pot). Zasebnemu prevozu ne dodajamo drugih potnikov. Prevoz načrtujemo tako, da upoštevamo navedene podatke – ura najkasnejšega prihoda ali ura najzgodnejšega odhoda. Prevoz se opravi z vozilom, izbranim glede na število potnikov. Dodatna ugodnost rezervacije zasebnega prevoza je vkrcanje in izkrcanje po želji na večih lokacijah.

Zbirni prevoz je najugodnejši tip prevoza, ki ga nudimo. Pri zbirnih prevozih združujemo posamezna naročila večih naročnikov z enakimi relacijami in podobnimi urami. Zaradi združevanja naročil lahko pride do čakanja ter postankov na posameznih lokacijah (letališčih, železniških in avtobusnih postajah, hotelih, prenočiščih …). Ura odhoda/prihoda se prilagaja potrebam naročnikov, ki so rezervirali prevoz. naLetališče.si se vedno trudi združevati naročila tako, da prihaja do čimmanjših odstopanj od želenih časov in s tem čimkrajših čakalnih časov. Pri zbirnem prevozu so možne lokacije vkrcanja in izkrcanja točno določene. Za želeni vstop na drugih lokacijah prosimo, da to navedete v opombah.

naLetališče.si vam poleg nizkocenovnih prevozov nudimo tudi standard in business prevoze (prevoz z avtomobilom ali kombi prevoz) ter NAJEM Z VOZNIKOM, za turistične agencije, hotele, podjetja... Za ponudbo, cene ter pogoje standard in business prevozov ali najema z voznikom vas prosimo, da nas kontaktirate prek maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V najkrajšem možnem času vam bomo posredovali našo ponudbo ter se dogovorili za sestanek.

 

Kako do naših storitev?

Na portalu naLetališče.si se trudimo uporabnikom predstaviti in ponuditi na dlani vse potrebne informacije v zvezi z našimi storitvami. Pa vendar, da bo nakup potekal gladko in brez zapletov in da bo potovanje brezskrbno, naj na kratko opišemo način delovanja/nakupa naših storitev:

 • najprej vam svetujemo, da si ogledate katere vrste prevozov in storitev nudimo in se tako lažje odločite glede tipa storitve, ki vam najbolj ustreza,
 • na portalu naLetališče.si izpolnite obrazec Rezervacija/Povpraševanje z vsemi potrebnimi podatki, ki jih zahteva sistem. Če ste posrednik, vpišite vsa imena in priimke potnikov ter vsaj eno mobilno telefonsko številko potnika v opombe. Če imate dodatne želje oz. vprašanja lahko tudi to navedete v opombah,
 • preden pošljete povpraševanje, preverite točnost vseh vnešenih podatkov ter preberite in potrdite splošne pogoje poslovanja naLetališče.si,
 • potem ko ste poslali povpraševanje, vam bo eden od koordinatorjev prevozov naLetališče.si odgovoril z vsemi informacijam, možnostmi prevoza, okvirnimi urami in ceno prevoza.
 • na podlagi prejetih informacij se boste sami odločili, če vam naša ponujena storitev ustreza in opravili rezervacijo.
 • za dokončno rezervacijo in potrditev prevoza samo še plačate naročeno storitev naLetališče.si, pri čemer prejmete račun/potrdilo z vsemi podatki glede rezervirane storitve/prevoza. Prosimo, da prejeti predračun poravnate znotraj 24ur, saj je šele s prejetim plačilom prevoz dokončno potrjen.
 • Vse, kar morate potem storiti, je, še spakirati prtljago in dobro voljo ter se brezskrbno odpraviti na potovanje, mi pa bomo poskrbeli, da vaš transfer mine udobno in varno ter da boste pravočasno na destinaciji.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:00 - 17:00
Torek
09:00 - 17:00
Sreda
09:00 - 17:00
Četrtek
09:00 - 17:00
Petek
09:00 - 17:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja
01:00 -
 • Davčna številka:
 • 92418163
 • Ime podjetja:
 • Na letališče, prevoz potnikov d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Z vami že:
 • 78

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si