Preprostost življenja, Andreja Cilenšek s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4363/preprostostzivljenjaduhovnosvetovanjeandrejacilenseksp65-1480929587.jpg
Preprostost življenja, Andreja Cilenšek s.p.
Preprostost življenja, Andreja Cilenšek s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4363/preprostostzivljenjaduhovnosvetovanjeandrejacilenseksp65-1480929587.jpg 0 05 0

Povprečno od 29 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andreja Cilenšek (+)

Letuš 174a, Šmartno ob Paki 3327, Slovenija

031 858 314
andreja.cilensek@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Andreja Cilenšek, sem raziskovalka preprostosti življenja, duhovna iskalka in opazovalka življenja. Od nekdaj me je privlačila tematika smrti, rada se družim s starostniki in jim pomagam pri izboljšanju kvalitete njihovega življenja.

Dokončujem študij Organizator socialne mreže in sem aktivna prostovoljka v domu starostnikov v Celju ter v Slovenskem društvu Hospic. Do dela, ki me notranje polni in veseli, me je pripeljalo večletno delo na sebi v šoli duhovnosti in meditacije Clairvision, ki ima sedež v Kaliforniji.

Sem avtorica Knjige Življenja, ki je vodnik za notranje potovanje vsakogar, ki želi pogledati vase in zapisati svoje občutke in misli o sebi, svojem življenju, čustvih ter minljivosti življenja. Je pripomoček, v katerega vse to zapišete s pomočjo mojega razmišljanja in vprašanj. Včasih je namreč razmisliti in napisati veliko lažje kot o tem spregovoriti. Vodim pogovorne skupine s starostniki in izvajam predavanja na temo staranja, minljivosti in žalovanja.

Vedno sem bila duhovna iskalka z notranjim vedenjem, da obstaja nekaj več od že poznanega. Okvir življenja, ki si ga z vzorci, okolico, navadami hitro postavimo, mi ni bil blizu. Čeprav je trajalo dolgo, da sem začela s potjo raziskovanja notranje zavesti, sem vesela, da sem našla šolo, ki mi omogoča direktne izkušnje. “See for yourself, know for yourself!”, Samuel Sagan.

 

Predavanja

Zakaj predavam?

Vedno sem rada opazovala sebe, druge in se skozi opazovanja spoznavala. V zadnjih desetih letih sem temu posvetila več časa in energije. Zanimalo me je, kako delujem, kako se odzivam, v čem sem dobra, katere so moje šibke točke. Menim, da ta pot raziskovanja traja celo življenje. Vsako obdobje življenja prinaša nove izzive, nova spoznanja, nove uvide. Moja želja raziskovanja je bila najti svoje poslanstvo. Kaj je meni smisel življenja. To me je pripeljalo do starostnikov, s katerimi se srečujem v Domu ob Savinji.

 

Knjiga Življenja

S Knjigo Življenja sem iskala načine, kako ponuditi enostavno možnost, da se človek ustavi in sreča sam s sabo, brez nekega težkega dogodka. Možnost, da napišemo, če ne moremo izreči. Lahko, da nam bo laže začutiti in zapisati, če smo sami s sabo, s knjigo in pisalom v roki.

Knjiga Življenja je kot orodje za notranje potovanje vase. V globino lahko gre vsak, kolikor sam želi. Najprej gre skozi del, ki je namenjen sebi, potem vsem, ki jih imamo radi, skozi poglavje o čustvih in na koncu še skozi poglavje minljivosti.

Knjiga Življenja je zelo enostavni pripomoček, a hkrati nosi globoko sporočilo. Gre za spuščanje, sprejemanje in zavedanje samega sebe skozi svoje življenje in tudi zdaj v tem trenutku, ko boste Knjigo Življenja izpolnjevali. Zase ali za bližnje,  kakor boste začutili.

 

Blog

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 45096660
  • Ime podjetja:
  • Svetovanje in storitve, Andreja Cilenšek, s.p.
  • Občina:
  • Šmartno ob Paki
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si