Preobrazba z Mladenom, trener fitnesa, Mladen Jeremić s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5533/2406781517480503152197728871716051781957566n-1527510488.png
Preobrazba z Mladenom, trener fitnesa, Mladen Jeremić s.p.
Preobrazba z Mladenom, trener fitnesa, Mladen Jeremić s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5533/2406781517480503152197728871716051781957566n-1527510488.png 5 05 7

Povprečno od 378 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mladen Jeremić (+)

Na zelenici 5c, Vrhnika 1360, Slovenija

041 601 705
mladen.fitfun@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sem Mladen Jeremić, licencirani strokovnjak za preobrazbo ženskega in moškega telesa. Zagovarjam tako mentalno, kakor fizično preobrazbo - saj so le tako lahko rezultati trajni. Preobrazba se prične s spremembo razmišljanja, odnosa do sebe, pravilne prehrane in vadbe. Svoje varovance po svojih preizkušenih metodah naučim načina razmišljanja, prehranjevanja in treninga.

Moj način treninga je skovan na 20-letnih izkušnjah na področju fitnesa. V tem obdobju sem preizkusil vse mogoče pristope ter obdržal kar deluje, nepotreben balast pa zavrgel. Zagovarjam zdrav pristop k hranjenju ter vadbi in gledam na vse skupaj kot nagrado telesu, ne kazen.


TUKAJ SEM, DA POMAGAM!

Z osebnim pristopom vas bom naučil:

 • izboljšati prehranske navade glede na vaše potrebe, 
 • pravilno in najbolj učinkovito izvajati vaje z namenom izgube odvečne maščobe, povečanja telesne vzdržljivosti, moči ter hitrosti,
 • povečati energijo, premagovati stres in nenazadnje uživati v vadbi.


Zakaj trenirati z mano?

Zdravje je naše največje bogastvo. Brez njega trpi naša družina, kariera in socialno življenje. Aktivnosti, ki ste se jih včasih udeleževali, so vse težje izvedljive in tudi samozavest je lahko na udaru. Ste uspešni na delovnem mestu, vendar zaradi stresa trpi vaše zdravje? Vam je dovolj tega, da se ne počutite udobno v lastni koži? Ste si tudi vi v preteklosti prisegli, da se ne boste nikoli zapustili, pa vas že nekaj prehojenih stopnic spravi ob sapo?

Motivacija hitro zbledi. Zato sem tu, da vam pošiljam motivacijska sporočila, vas bodrim na treningu in da sem vedno s svojimi varovanci. Treningi ne smejo biti dolgočasni in duhamorni. Poleg dobrega treninga rad poskrbim, da nam je zabavno in da moji varovanci vedno odidejo nasmejani.


Diagnostični trening

Pred vsakim začetkom treningov z mano vam ponujam brezplačen diagnostični trening in posvet. Skupaj predebatirava vaše želje, cilje, življenjski slog, nivo stresa ter fizično pripravljenost - neravnovesje v telesu, predhodne poškodbe in omejitve, mišično moč ter stopnjo kondicije. Pogovoriva se tudi o trenutnem načinu prehranjevanja ter izdelava načrt za postopno uvajanje novih navad.


Moje poslanstvo

1. Individualen pristop izdelan po meri

Vsi smo grajeni različno, zato je pomembno poiskati individualen pristop v prehrani in treningih po meri, ki bo ustrezal Vam in vašemu telesu.


2. Zmerno in uravnoteženo, ne kazen!

Podpiram ljubezen do lastnega telesa in zagovarjam zdrav ter uravnotežen pristop k hranjenju ter vadbi. Vse skupaj naj bo nagrada telesu, ne kazen.


3. Postopna sprememba življenjskega sloga

Trening in zdrava hrana sta del uravnoteženega življenja, zato prisegam na postopno, dolgoročno doseganje ter tudi ohranjanje rezultatov.


4. Dvig kakovosti življenja

Ko izboljšamo svojo psihofizično pripravljenost, povečamo energijo, zmanjšamo stres, odpravimo bolečine v križu in samozavestno držo ter fizično močjo lahko dvignemo kakovost življenja na vseh področjih.

 

Blog


Fitnes ni samo odrekanje, trening je lahko način življenja. Vključite ga v svoj ritem. Telo in um vam bosta hvaležna!

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 62144111
 • Ime podjetja:
 • Trener fitnesa, Mladen Jeremić s.p.
 • Občina:
 • Vrhnika
 • Govoreči jeziki:
 • Nemščina, 
 • Hrvaščina, 
 • Slovenščina, 
 • Angleščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Odlicen trener

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Odlicen trener, pol pozitivne energije in strokovnosti. Z njegovo pomocjo sem shujsala vec kot 20kg. Toplo priporocam, uspeh zagotovljen. ??
  Oceni mnenje:
 • Super

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Priporocam!
  Oceni mnenje:
 • kul

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zelo zadovoljen z rezultati. Priporočam vsakemu, ki si želi spremembo
  Oceni mnenje:
 • Izkušen osebni trener

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  To se vidi, delaš z velikim srcem...pri tebi in tvojih strankah se čuti top energija in seveda s tem tudi vrhnunski rezultati. To občutim tudi sama na treningih s teboj!! Vse čestitke in pohvale!
  Oceni mnenje:
 • Popolna preobrazba

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Profesionalno. Z njegovo pomocjo mi je uspelo izgubiti 17kg.. Izjemen trener z veliko znanja in izkusenj. Hvala Mladen!
  Oceni mnenje:
 • Čudotvorac!

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Enkratno
  Oceni mnenje:
 • Zlo fajn?

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  ?
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si