Predelava plastičnih mas Embal

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/440/predelava-plasticnih-mas-embal-10-1457343073.jpg
Predelava plastičnih mas Embal
Predelava plastičnih mas Embal https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/440/predelava-plasticnih-mas-embal-10-1457343073.jpg 0 05 0

Povprečno od 382 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Sebastjan Bah (+)

Tomišelj 1a, IG 1292

031 367 533
info@embal.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Embal, Sebastjan Bah s.p. iz Iga pri Ljubljani se ukvarja s predelavo plastičnih mas in izdelovanjem embalaže.

Dejavnosti podjetja Embal:

 • Izdelava plastične embalaže iz PET, PS, PVC in ABS materialov,
 • izdelava tipskih izdelkov ali izdelkov po naročilu,
 • izdelava orodji za izdelavo plastične embalaže.

 

Transportna embalaža

ESD transportna embalaža: ESD-embalaža označuje embalažo, ki se uporablja za pakiranje in transport elektrokomponent. Z uporabo ESD-embalaže preprečimo uničenje komponent zaradi elektrostatičnega pojava. Osnovne zahteve so zaščita pred elektrostatičnimi razelektritvami in elektrostatičnimi polji. Uporabljamo najkvalitetnejše materiale nemškega proizvajalca. Površinska upornost PS-folije je med 102- 1011 ohma. Embalaža je izdelana iz PS-folije v črni barvi, možna pa je tudi folija z barvno črto v modri, rdeči, zeleni in rumeni barvi.

Tehnološka transportna embalaža in vložki: Tovrstna embalaža se uporablja za zaščito izdelkov med tansportom. Projektiranje embalaže mora biti domišljeno zaradi maksimalnega izkoristka volumna. Ustreza večslojnemu zlaganju.

 

Blister embalaža

Blister embalaža, škatlice zloženke, embalaža za prehrano: Drsni blistri so namenjeni lastnemu pakiranju tehničnih izdelkov, hrbtna stran je iz kartona, ki se zatakne za zatiče na vakumirnem delu embalaže. Embalaža za prehrano, kovčki na preklop; škatlice zloženke; škatlice lepljene.

Tehnčno zahtevnejši blistri, ohišja: Izdelava zahtevnejših blistrov, ki se uporabljajo v industriji kot zaščita ali kot ohišja za različne komponente. Uporablja se kvalitetnejše in odpornejše materiale, kot je npr. ABS. Na voljo je velika izbira barv in različni površinski reliefi. Poskrbimo tudi za izdelavo orodij in obrez na CNC ali 3D-laserju.

 

Darilna in promocijska embalaža

Darilna embalaža: Izdelava okroglih prozornih škatel premerov 60, 80, 100, 120, 140, 180 in 300mm. Višina po dogovoru. Kartonska darilna embalaža z ali brez okenca. Embalaža za nakit iz flokfolije različnih barv ( površinsko mehka kot blago), različna stojala za ogrlice, uhane in drage kamne.

Regalni nosilci cen, stojala, mape: Izdelava regalnih nosilcev za cene, možnost potiska. Različna stojala za mize oblike L ali A. Nosilci za vrata omare, prozorne mape za vlaganje v fascikle.

 

Storitve

Pakiranje, etuiji: Nudimo pakiranje blister na karton. Poskrbimo za izdelavo plastičnega blistra in kartonskega dela, na katerem je lahko tudi specifikacija izdelka. Izdelke zapakiramo na stroju za blistriranje. Visokofrekvenčno pakiranje (varjenje folij): izdelek se zavari med dve foliji in je nepredušno zaprt. Izdelamo tudi različne etuije za barvice in flomastre. Na vakumirni del se zavari še dodatna folija za zapiranje.

Tehnološka transportna embalaža: Tovrstna embalaža se uporablja za zaščito izdelkov med tansportom. Projektiranje embalaže mora biti domišljeno zaradi maksimalnega izkoristka volumna. Ustreza večslojnemu zlaganju.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 46521593
 • Ime podjetja:
 • Embal predelava plastičnih mas Sebastjan Bah s.p.
 • Občina:
 • Ig
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si