Poučevanje joge Erika Milost s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2319/poucevanjejogeerikamilostsp1-1465305601.png
Poučevanje joge Erika Milost s.p.
Poučevanje joge Erika Milost s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2319/poucevanjejogeerikamilostsp1-1465305601.png 0 05 0

Povprečno od 48 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Erika Milost (+)

Cankarjeva ulica 46, Nova Gorica 5000, Slovenija

031 664 824
milost_erika@yahoo.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Poučevanje joge Erika Milost s.p. iz Nove Gorice, se ukvarja s poučevanjem Shuhiya joge, ki pomaga pri izboljševanju imunskega sistema in ostalih zdravstvenih funkcij.


Kundalini joga

Vsak od nas se danes spopada z vsakodnevnimi izzivi v življenju; stresom v službi ter odnosih in pomanjkanjem časa zase ter s samim seboj, kar ima za posledico splošno nezadovoljstvo, čustveno izčrpanost ter slabo fizično in psihično počutje. Kundalini joga je joga, ki je primerna za sodobnega človeka, saj ima 'orodje' s katerim vzpostavimo ravnotežje med fizičnim telesom, umom in dušo. Je dinamična in kompletna oblika vadbe, ki deluje direktno na živčni sistem, organe in žlezni sistem. Primerna je za vsakogar, ženske in moške vseh starostnih skupin ter različnih psihofizičnih pripravljenosti ( vadbi se lahko priključite kadarkoli ). Ne samo, da redna praksa povečuje psihično in mentalno fleksibilnost, vitalnost, uravnoveša hormonski sistem, jača živčni in žlezni sistem, prečiščuje telo ter zmanjšuje stres in globoko pomirja ampak tudi razvija našo intuitivnost, prebija čustvene blokade ter nas odpira za občutenje povezanosti s samim seboj, drugimi in celotnim univezumom. Izkusiti svojo dušo omogoča spoznanje, kdo v resnici si in kaj je zate v življenju pomembno. To nam dovoljuje opuščanje omejujočih misli in navad ter da sledimo svojemu srcu v vsem, kar delamo.

Lekcije imajo vedno isto strukturo ( povežemo se z uvodno mantro, ogrevanje, krija-točno določeno sosledje vaj s specifičnim namenom, sproščanje, meditacija, pranajam-dihalne vaje ali mantre, zapremo z zaključno mantro ) ampak so tematsko različno obarvane; npr. za povečanje imunskega sistema, za jetra, za pljuča, za povečanje energije in vitalnosti, za zniževanje stresa, odprtje srca, za premagovanje jeze ali strahov, za večanje samozavesti itn.. Za vadbo potrebujete blazino, vodo, odejico za sproščanje; pridite v lahkih oblačilih in 2 uri pred tem ne jejte večjih obrokov.

'Največji napredek v življenju je, ko spoznaš tvoje omejitve in imaš pogum, da jih ovržeš' - Yogi Bhajan
' If you don't go within, you go without' - Yogi Bhajan

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 59305061
  • Ime podjetja:
  • Poučevanje joge Erika Milost s.p.
  • Občina:
  • Nova Gorica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si