Posestvo Rucman Vrh, Miran Bogovič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2309/posestvorucmanvrhmiranbogovicsp1-1465283580.png
Posestvo Rucman Vrh, Miran Bogovič s.p.
Posestvo Rucman Vrh, Miran Bogovič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2309/posestvorucmanvrhmiranbogovicsp1-1465283580.png 5 05 1

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Miran Bogovič (+)

Zgornja Pohanca 47, Sromlje 8256, Slovenija

031 360 646
info@rucmanvrh.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Na gričih skrajnega juga Kozjanskega narodnega parka in z veličastim pogledom od Bizeljskega preko Zagreba in Gorjancev, pa vse do Snežnika ob lepem vremenu, se nahaja Posestvo Rucman vrh.

Dovolj oddaljeno, da v vas prebudi prvinskost sožitja z naravo, pa vseeno tako blizu vsakdanjiku, da je obisk kot nalašč tako za naključnega popotneža, družino ali skupine, ki imajo željo po nečem drugačnem, toplem in osebnem.

 

Posestvo

Posestvo Rucman vrh zagotavlja odličnost ponudbe in prilagajanje osebnim preferencam različnih skupin uporabnikov naših storitev. Prijaznost in visoka usposobljenost zaposlenih sta porok vašega zadovoljstva.

Zagotavljamo povsem oseben pristop in ponujamo veliko mero različnih aktivnosti tako, da bo vaš obisk popolno doživetje.

Lega v Kozjanskem krajinskem parku zagotavlja neokrnjeno naravo in narekuje pristnost vračanja k njej in njenim danostim.

 

Namestitve & najemi

Posestvo Rucman vrh nudi več možnosti za vašo zabavo ali piknik:

 • Večnamenski prostor za praznovanje do 70 oseb, ki vključuje tudi manjšo kuhinjo, krušno peč, sanitarije, kopalnico s tušem, manjšo splanico za 5 oseb in skupna ležišča pod idilično mansardo za 20 oseb.
 • Okrepčevalnica Kevder, kjer se v domačem vzdušju lahko zabava do 20 oseb.
 • Zunanji piknik prostor, ki nudi obilico možnosti za zabavo, rekreacijo in počitek.

 

Posestvo je odlična izbira za tiste, ki želijo zabavo nadaljevati tudi naslednji dan ali zgolj zaradi oddaljenosti in popitega kozarčka, dva...prenočiti.

Zunanji del poleg celotne opreme za piknik (zunanje sanitarije, mize, klopi, žar, drva...) zajema tudi veliko travnatih površin za igro na prostem, asfaltirano igrišče za nogomet/rokomet/odbojko, tri velike gugalnice, možnost postavitve šotorov...

Posestvo je mogoče najeti za uporabo prostorov ali zgolj za koriščenje spalnih kapacitet.

Glede na individualne želje lahko za vas pripravimo ponudbo kulinaričnih specialitet gostincev, ki ponujajo pristno slovensko hrano. Povezani pa smo tudi z okoliškim aktivom kmečkih žena, ki zajemajo predstavitev in učenje tradicionalnih slovenskih opravil.

 

Dogodki

Na obromkih Oklukove Gore s  pogledom na celotno Brežiško Bizeljsko polje, ki sega tja do Zagreba, boste vi in vaši gostje doživeli nepozabno doživetje na čudovitem Posestvu Rucman vrh. Posebej za vas organiziramo poroke, rojstne dneve, obletnice, piknike, motoristična srečanja in druge podobne dogodke. Pri vsem tem je naše ključno vodilo individualen pristop, pristno domače okolje in ekskluzivnost dogodkov.

Zavedamo se pomembnosti dogodka za vas in vam v ta namen omogočamo profesionalen pristop k organizaciji, ki lahko zajema kompletno ali zgolj delno izvedbo organizacije glede na vaše želje. Povezali smo se tudi z lokalnimi ponudniki domače slovenske kuhinje, aktivom kmečkih žena ipd., ki poskrbijo za edinstvenost dogodka. Prepustite se toku in preživite dan v idiličnem okolju kjer bodo drugi poskrbeli za to, da bo le ta nepozaben za vas in vaše goste.

Praznovanja lahko uredimo zunaj, na travniku, v senci 100 let stare lipe ali v notranjosti domačega ognjišča s krušno pečjo.

Notranje kapacitete obsegajo večnamenski prostor za praznovanje za cca. 70 oseb, ki vključuje manjšo kuhinjo, krušno peč, sanitarije in skupna ležišča v idilični mansardi za 20 oseb, ter okrepčevalnico Kevder, ki nudi idiličen prostor za do 20 oseb.

Zunanji del poleg celotne opreme za piknik (zunanje sanitarije, mize, klopi, žar, drva...) zajema tudi veliko travnatih površin za igro na prostem, asfaltirano igrišče za nogomet/rokomet/odbojko, tri velike gugalnice, možnost postavitve šotorov...

Poleg organzacije dogodkov vam omogočamo tudi samo uporabo posestva s celotno infrastrukturo. Več o tem...

 

Cene & rezervacije

 

Aktualno

Aktivne počitnice 2016

Prvomajske počitnice, poletne počitnice……za otroke.

Pripravljamo jezikovne počitnice, počitnice povezane s pohodništvom, preživetjem v naravi….

 

Najem prostora za praznovanja:

 • najem prostorov za zabavo v vaši ali naši organizaciji (hrana, glasba, degustacije, program,...)
 • možnost prenočitve na skupnih ležiščih, do 25 oseb

 

Zabava se lahko odvija v večnamenskem prostoru, ki sprejme do 70 oseb ali v okrepčevalnici Kevder, kjer je prostora za 20 oseb.

Do posestva Rucman vrh je možen dostop tudi z avtobusom.

 

Vikend izleti

Nezahteven pohod iz kraja Artiče do Posestva Rucman vrh.
Izhodišče: Banova domačija v Artičah.
Čas pohoda: 90 minut
Trasa: označena pohodniška pot
Višinska razlika: 250 metrov
 
Na Posestvu Rucman vrh vas ob, v zimskih mesecih, obvezni predhodni najavi pričaka okrepčevalnica Kevder, kjer ob pijači nudimo tudi slastne domače narezke in brezplačen čudovit razgled na brežiško - krško kotlino, Gorjance, Sljeme,...

 

Ponudba meseca

Junij 2016

Plesni večer na Posestvu Rucman Vrh s skupino 5+ band, ki jo sestavljajo sami odlični vokali. Eden izmed članov skupine je tudi Marjan Petan, dolgoletni član zasedbe New Swing Kvartet.

V soboto, 11. junija 2016, ob 19.00

Dobrodošle tudi večje in manjše skupine.

Rezervacija na številko: 031 360 646

Cena rezervacije: 15 eur / osebo vključuje: aperitiv, domač narezek in živo glasbo

Možna je tudi nočitev na skupnih ležiščih  dodatno 10 eur/osebo.

 

Posebna ponudba:

Oddajanje prostorov za praznovanja , obletnice,... Možna lastna ali naša organizacija dogodka.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 33432945
 • Ime podjetja:
 • Posestvo Rucman Vrh, gostinstvo in turizem, Miran Bogovič s.p.
 • Občina:
 • Sromlje
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Čudovit prostor za organizacijo večjih praznovanj. Všeč mi je, ker je ogromno prostora - otroci so imeli veliko možnosti za igro, odrasli pa udobje pri jedi in plesu. Priporočam.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si