Popravilo strojev, Andrej Milavec s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2103/popravilostrojevandrejmilavecsp11-1464186846.JPG
Popravilo strojev, Andrej Milavec s.p.
Popravilo strojev, Andrej Milavec s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2103/popravilostrojevandrejmilavecsp11-1464186846.JPG 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andrej Milavec (+)

Hrašče 81, Hrašče 6230, Slovenija

041 718518
andrej.pozniplast@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Popravilo strojev, Andrej Milavec s.p. iz Postojne se ukvarja s popravilom strojev za brizganje plastike.

Postopek brizganja plastike lahko v zelo poenostavljenem pogledu delimo na tri faze:

1. Segrevanje – taljenje plastične mase, ki je običajno v obliki zrnc,
2. Oblikovanje / brizganje – s pomočjo pritiska in temperature,
3. Hlajenje – ki omogoča, da se vbrizgana masa ohladi in zadrži potrebno obliko izdelka.

Plastično maso se podaja v brizgalni stroj skozi lijak. Ta s pomočjo gravitacije drsi v brizgalni cilinder s polžem, ki ima na zunanji strani nameščene grelce. Ob vstopu v cilinder, se plastična masa segreje na ustrezno temperaturo taljenja. V cilindru se običajno tali masa za več vbrizgov. Fiksna in gibljiva plošča brizgalke ves ta čas s pomočjo zaporne sile, tiščita orodje skupaj.

Brizganje plastične mase

Rotacija polža, ki opravlja funkcijo doziranja, pomika staljeno plastično maso vzdolž cilindra, kar posledično sili polža nazaj. Ko ta dozira zadostno količino mase za vbrizg, se njegovo gibanje zaustavi. Polž v naslednji fazi deluje kot bat in s svojim aksialnim pomikom maso, pod pritiskom, vbrizga v brizgalno orodje. To je faza brizganja.


Orodje odprto za brizganje

Brizgalno orodje je hlajeno na temperaturo, ki omogoča, da se vbrizgana masa ohlaja in strdi. Ko je izdelek zadostno ohlajen, se gibljiva plošča brizgalke pomakne od fiksne plošče in s tem odpre brizgalno orodje. Ko je izdelek sproščen iz objema kalupa, se ga s pomočjo izmetalne puše, plošče ali zračnega curka izmeče.

 

Servis in vzdrževanje

 • stroji s podorčja brizganje plastike,
 • stroji in naprave s področja obdelave različnih materialov,
 • periferna strojna oprema,
 • druga strojna oprema in namenski stroji,

 

Postopek popravila stroja oz. krmilja sestoji iz diagnosticiranja stanja, odprave napake (npr. zamenjava stikalnega elementa) in detekcije primarnega vzroka za nastanek napake (npr. pojav prevelikega bremena). Prav zadnje pogosto izostane v postopkih popravil, kar lahko ponovno pripelje do okvare in zastoja.

 • Davčna številka:
 • 66096863
 • Ime podjetja:
 • Popravilo strojev, Andrej Milavec s.p.
 • Občina:
 • Postojna
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si