Plesna šola Zeko

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2433/PlesnaolaZeko1-1465799484.jpg
Plesna šola Zeko
Plesna šola Zeko https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2433/PlesnaolaZeko1-1465799484.jpg 0 05 0

Povprečno od 237 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tadeja Markoja Zečević (+)

Slovenska ulica 52, Murska Sobota 9000, Slovenija

051 251 883
041 671 955
zeko.sports@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Plesna šola ZEKO je mlada plesna šola, ki se je v slabih osmih letih povzpela med najbolj uspešne plesne šole, saj naši plesalci osvajajo odličja tako na državnih kot tudi na mednarodnih tekmovanjih. Tisto kar našo plesno solo najbolj odlikuje pa je profesionalen in prijazen kolektiv, ki se svojemu delu posveča z vsem svojim bistvom in tako prenaša svoje znanje na mlade generacije, ki bodo pisale plesno zgodovino. Zavedamo se, da je osnovni namen plesa zabava, druženje, rekreacija, zato dajemo velik poudarek začetnim in netekmovalnim tečajem, ki se jim pridružujejo otroci od treh let naprej. Ponujamo širok spekter najbolj priljubljenih plesnih zvrsti kot so hip hop, disco dance, otroški plesi, družabni plesi, break dance … Naše plesne ure so vedno zabavne in polne novosti, saj prinesejo veliko novega znanja pa tudi nova prijateljstva. Zdrav življenjski slog pa spodbujamo tudi s pisano ponudbo vadb (Aerobika, Zumba Fitness, Metabolic effect, TNZ, pilates, joga …), ki poskrbijo, da ostanemo v dobri kondiciji skozi vsa življenjska obdobja.

 

Veliko sredstev in časa pa vlagamo v izobraževanja tako doma kot v tujini. Ponosni smo, da naši učitelji tudi sami prenašajo znanje na domačih in tujih delavnicah. Zato smo prava izbira za tiste, ki bi se radi s plesom ukvarjali bolj profesionalno in se udeleževali tekmovanj na najvišjem nivoju. O naši kvaliteti pričajo številna odličja, priznanja, pohvale in plesalci, ki z vsakim letom vse bolj napredujejo v svoji plesni zvrsti. Naši tekmovalci se udeležujejo plesnih tekmovanj vseh rangov pohvalimo pa se lahko tudi z naslovi evropskih in svetovnih prvakov. Dejan Zečević pa je bil leta 2013 izvoljen v Izvršni odbor Plesne zveze Slovenije kot predstavnik tekmovalcev, večkrat pa je tudi vodja slovenske plesne reprezentance.

 

Vsako leto nastopamo na številnih prireditvah kot so državne proslave, otvoritve, zaključki, modne revije, športne tekme, video spoti, glasbeni koncerti in drugi zabavni dogodki. Trudimo se, da naše delo odraža tudi družbeno odgovornost, tako radi združimo prijetno s koristnim. Vsako lete namreč organiziramo dobrodelno plesno produkcijo, kjer zbiramo sredstva za osebe in družine iz lokalnega okolja, ki pomoč najbolj potrebujejo. Do sedaj smo smo zbrali in donirali že preko 8000 evrov.

Zato te vabimo, da tudi ti postaneš del naše uspešne zgodbe.

 

Ponujamo vam

 

Zakaj izbrati nas?

 • ker je vodja tima Dejan Zečević, eden najboljših vsestranskih koreografov v Sloveniji. Dva kratni dobitnik priznanja za odlične dosežke pri Plesni zvezi Slovenije, predavatelj na domačih in tujih seminarjih ter večkratni državni prvak v Modernih tekmovalnih plesih.
 • ker v Plesni šoli Zeko delamo sistematično, dolgoročno in kakovostno. Naši učitelji pa se redno udeležujejo seminarjev doma in v tujini.
 • ker naši plesalci osvajajo odličja in vrhunske rezultate na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih in smo najboljši plesni klub v Modernih tekmovalnih plesih na področju vzhodne in severovzhodne Slovenije.
 • ker so tisti, ki se s plesom ukvarjajo ljubiteljsko – rekreativno, deležni enake pozornosti in kvalitete kot tekmovalci.
 • ker smo vodilna plesna šola v Pomurju na področju nastopanja. Naši plesalci nastopajo na skoraj vseh večjih prireditvah kot so modne revije, državne proslave, dobrodelne prireditve, razna tekmovanje v ekipnih športih, otvoritvah pomembnih objektov, obletnice podjetij, itd.
 • ker se plesna šola nahaja v samem srredišču Murske Sobote, zraven avtobusne in železniške postaje, zato prevoz do nas ni ovira 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 86118986
 • Ime podjetja:
 • Zeko Sports, Dejan Zečević s.p.
 • Občina:
 • Murska Sobota
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si