Ples in gibanje proStyle

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/411/plesingibanjeprostyle-1462255830.jpg
Ples in gibanje proStyle
Ples in gibanje proStyle https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/411/plesingibanjeprostyle-1462255830.jpg 0 05 0

Povprečno od 243 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Peter Capuder (+)

Ljubljanska cesta 29, Vrhnika 1360, Slovenija

070 298 450
info@prostyle.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Delite z nami dobro voljo in se razgibajte. V podjetju proStyle bomo poskrbeli, da se boste pri nas počutili kar najbolj dobrodošlo. Odlikuje nas prijaznost, kvalitetno in pošteno delo, realne cene in fleksibilnost.

Mi smo tukaj za vas, da vam polepšamo dan.

 

Ponudba:

Poročni tečaji

Vse bližje je vajin najlepši trenutek v življenju; vajin prvi skupni ples kot mož in žena s katerim se bosta vidva in tudi svatje zavrteli na svatbi. Da pa bo vse potekalo gladko in v sproščenem ozračju pa   vam ponujamo poročni tečaj, kjer se bosta vidva in vajini svatje naučili ali pa samo obnovili korake angleškega valčka, dunajskega valčka, swinga, polke,.. In tudi drugih plesov po vaši želji.

Za bolj intimno ozračje pa lahko izbereta tudi solo poročni tečaj ali individualne ure s plesnim učiteljem, ki bo sestavil ples samo za vaju, po vajinih željah in na glasbo vajinega srca. Ples bo ostal skrivnost vse do svatbe kjer bosta z otvoritvenim plesom presenetila in navdušila svate.

 

Rojstnodnevne zabave - animacije za otroke in odrasle

Za odrasle - animacije - zaplešemo skupaj z vami in vašimi gosti v ritmih salse, sambe, cha cha cha, swinga, polke,... Sirtaki, kavbojski plesi,...In še in še. Popestrite si rojstni dan, poslovno zabavo,... Z odlično plesno animacijo.

 

Tečaji za predšolske in šolske otroke

Otroci so naše največje bogastvo, zato moramo z njimi tudi tako ravnati. Pri nas se bodo otroci naučili osnov jazz-a, hip hop-a, diska, pop-a, plesov v parih, folklore, zumbe in baleta / plesni mix / v ritmih aktualnih glasbenih skladb. Ker pa je ples tudi šport, pa je potrebno pred vsakim plesnim gibanjem ogreti tudi vse mišice in sklepe, da ne pride do kasnejših poškodb. Pozabiti pa ne smemo tudi na sproščanje in raztegovanje mišic po sami vadbi. Za nas je pomembno ogrevanje in priprava vašega otroka na gibanje prav tako kot kvalitetna izvedba plesnega koraka. Vse to pa se predstavi v obliki zabave.

Ples je zabava in naj to tudi ostane, ne glede nato ali smo šele začeli plesati ali pa že tekmujemo. Naj se zabava prične.

 

Tečaj družabnega plesa

Tečaj družabnega plesa je razdeljen na razrede, glede na leto plesanja (npr.: 1,2,3,4 razred ter nato plesni mojstri).

V 1. Letu učenja spoznamo naslednje plese: angleški valček, dunajski valček, foxtrot, cha cha cha, samba, rumba, jive, swing, mambo, salsa, tango, merengue, polka, ter nekaj skupinskih plesov kot npr.: merengue, kavbojska polka, sirtaki in še kakšen drug folklorni ples

V 2, 3, in 4. letu se ti plesi nadgrajujejo in pridobivajo na plesnem izgledu; vsak ples ima svojo zgodbo in mi se naučimo to zgodbo pripovedovati. Plesni korak in samo gibanje telesa sta naša pripovedovalca. Spoznamo pa tudi španski ples paso doble in standardni ples quickstep. Za popestritev pa tudi nekaj skupinskih plesov.

Kot plesni mojstri pa ste že pripovedovalec zgodbe; vendar se učenje nikoli ne konča.. Vedno se najde še kakšna skrivnost, ki zahteva vašo pozornost.

Užitek v plesu je ena najlepših ekstaz v življenju. Pozabite na vsakodnevne skrbi in se nam pridružite v svetu plesa.

 

Vadba za ženske

Naše prednosti:

 • atraktivne koreografije - plesni mixi ali klasični otvoritveni plesi (naredimo show ples, ples ki izraža vaju in prebudi vajin plesni duh),
 • skupinska koreografija in ples s starši (ples s pričami in/ali priprava na ples s starši),
 • praktični plesi - v sklopu tečaja vas naučimo tudi osnov praktičnih plesov (plesi za družabne dogodke: swing, foxtrot, diskofox, angleški in dunajski valček, polka,..),
 • deljenje izkušenj - preko 70 parov in preko 70 različnih zgodb in pripetljajev (razkrivamo vam majhne skrivnosti, ki naredijo vaš plesni nastop lažji - obleka, plesišče, čevlji,..),
 • pridobitev dolgoročnega plesnega znanja - ne boste pozabili naučenega,
 • prilagajanje posamezniku - naš izdelek po vajinih željah in sposobnostih,
 • izvedba tečaja v vaši bližini ali kar pri vas doma (naše možne lokacije: Ljubljana - Rudnik, Ihan, Vrhnika z okolico, Polhov Gradec, Savinjska dolina - Tabor, MB...),
 • več kot 20 let plesnih izkušenj, 12 let poučevanja in preko 70 zadovoljnih parov.

 

Cenik

 

Vir

Lokacije podjetja
Ljubljanska cesta 29, Vrhnika 1360, Slovenija

Tržaška cesta 150, Logatec 1370, Slovenija
Gorenjska cesta 1a, Logatec 1370, Slovenija
Breznikova cesta 76, Ihan 1230, Slovenija
SEDEž PODJETJA - Rožna Dolina, cesta V 10a, Ljubljana 1000, Slovenija
 • Davčna številka:
 • 29280079
 • Ime podjetja:
 • Storitve na področju športa in rekreacije, Peter Capuder s.p.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Hrvaščina, 
 • Angleščina, 
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si