Pizzerija Papirus

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/258/pizzerija-papirus (12)-1456483003.JPG
Pizzerija Papirus
Pizzerija Papirus https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/258/pizzerija-papirus (12)-1456483003.JPG 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Pot v Smrečje 1, Ljubljana 1231

01 5613460
pizzerija.papirus@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pizzerija Papirusse nahaja le nekaj minut vožnje iz centra Ljubljane. Pred lokalom je parkirišče, kjer lahko parkirate. V prijetnem ambientu, izven mestnega vrveža se lahko poleti ohladite na terasi ob potočku, pozimi pa se grejete v zimskem vrtu. Za najmlajše goste je poskrbljeno s kotičkom za otroke in otroškimi stolčki.

Pizzerija je namenjena vsem, ki radi popijete dobro kavico ali pa z družino in prijatelji posedite ob dobri hrani. Dnevno lahko prebirate časopis Dnevnik, Ekipa, Finance ali Slovenske novice. Zaradi prenove gostinskega lokala lahko sprejmemo do 50 gostov. Sprejemamo tudi naročila za zaključene družbe ob raznih priložnostih kot so rojstni dnevi, zaključki, obletnice. Lokal je lepo dostopen tudi za invalide.

Naše prijazno osebje vas bo razvajalo z odličnimi okusi raznovrstnih pizz, zrezkov, testenin, kalamarov, solat in še čim sladkim.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 81598521
  • Ime podjetja:
  • Gostinske storitve, Sedušak Jernej s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si