Pizzerija Di Antonio

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1983/pizzerijadiantonio11-1463592784.jpg
Pizzerija Di Antonio
Pizzerija Di Antonio https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1983/pizzerijadiantonio11-1463592784.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Vaukan Tonček (+)

Gradišče 8a, Gradišče 2380, Slovenija

041 426 301
vaukantone@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ob pomoči prijaznega in ustrežljivega osebja, se lahko v piceriji Di Antonijo, po zmernih cenah, pokrepčate z različnimi in nad vse okusnimi picami, ki jih pečemo v krušni peči in sočnimi solatami. Da je naš kuhar res mojster svojega poklica, ki ne poskrbi zgolj za dober okus, temveč tudi za izgled svojih mojstrovin, se lahko prepričate tudi na fotografijah, ki jih najdete v galeriji slik, še najbolj zanesljivo, pa se lahko prepričate na lastne oči in usta, če našo picerijo obiščete in sami poskusite katero izmed predstavljenih pic.

Svoje okrepčilo boste lahko zaužili v prijetno urejenih prostorih picerije, v poletnih dneh, pa je najprijetneje posedeti v senci naše terase, kamor blage sape osvežilno vejejo blagodejen hlad iz bližnje reke Mislinje in Pohorskega gozda.

 

Izdelava testenin:

Tehnološki postopek izdelave testenin se začne z mešanjem higiensko neoporečnih osnovnih in dodatnih surovin z vodo v posebnih mešalnikih. Dobljeno testo s 30 do 35 odstotki vlage se pod velikimi pritiski iztiska skozi modele in še mokre testenine gredo na sušenje, ki ga lahko razdelimo na dve fazi: predsušenje in sušenje. V predsušilniku se vlaga intenzivno odvaja z ventilatorji in zelo toplim zrakom do približno 20 odstotkov vlage. Pri sušenju se voda odvaja počasneje, s tem pa preprečimo hitro osuševanje zunanjega sloja in pokanje testenin.

Po sušenju se testenine najprej ohlajajo, nato pa v silosih stabilizirajo - vlaga se enakomerno razdeli po vseh testeninah in s tem se zmanjšajo notranje napetosti. Take testenine so pripravljene za pakiranje.

 

Pizzerija Di Antonio vam nudi:

  • Peko pic,
  • izdelavo testenin (svedri, široki in ozki rezanci, špageti, in tulci),
  • sočne solate.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 80112927
  • Ime podjetja:
  • Pizzerija Di Antonio Vaukan Tonček s.p.
  • Občina:
  • Slovenj Gradec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si