Pikin svet, organizacija rojstnih dni, Suzana Kranvogel s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4293/Logo-1479714454.jpg
Pikin svet, organizacija rojstnih dni, Suzana Kranvogel s.p.
Pikin svet, organizacija rojstnih dni, Suzana Kranvogel s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4293/Logo-1479714454.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Trs Karmen (+)

Kolmanova cesta 25, Orehova vas 2312, Slovenija

041 987 983

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Pikin svet, organizacija rojstnih dni in druge storitve, Suzana Kranvogel s.p. iz Orehove vasi, pripravljajo prav posebna praznovanja. V prvi vrsti popolnoma prilagojena tvojemu otroku, saj je ta dan samo njegov. Želijo, da se na ta dan počuti res izjemno, zato mu na glavo postavijo pravo krono!

Želiš tudi ti svojemu otroku omogočiti drugačno praznovanje? Nekaj posebnega? Nekaj izven nakupovalnih centrov? Želiš, da praznovanje vodijo izkušeni animatorji? Želiš, da ima ob tem okusen zdrav obrok? Pri nas dobiš vse to.

 

Kako mi praznujemo?

 

Gozdni rojstni dan

Na tej vrsti praznovanja se odpravimo na krajši pohod po gozdu. Med hojo imamo krajše postanke za igre, iščemo skriti zaklad, izdelujemo pisane krone, gradimo skrivališča, nabiramo listke, igramo spomin in še kaj. Predvsem pa spoznavamo gozd in se prepuščamo njegovim zvokom. 

 

Rojstni dan v parku

V parku se igramo in ustvarjamo, izdelujemo ladjice in jih spuščamo po potoku. Rajamo okrog dreves, pihamo regratove lučke, iščemo pikapolonice, zgradimo si bivališče, beremo pravljice in delamo druge vragolije.

 

Ustvarjalni rojstni dan

Ustvarjamo iz različnih materialov, igramo rajalne igre, gradimo prijateljstva, rišemo mavrice, izdelamo lastno igro, beremo pravljice in pojemo pesmice.

 

Kulinarični rojstni dan

Z otroki pripravimo prave kulinarične mojstrovine. V zrak bomo metali palačinke, se oblizovali s pravo čokolado, se naučili za mamico pripraviti popolne mafine, za atija pa zdrav hamburger.

 

Gusarski rojstni dan

Podamo se na gusarsko pustolovščino! Nadenemo si prave gusarske klobuke, pijemo pravi gusarski rum in plujemo po nevarni reki Dravi.

 

Za otroke, ki radi ustvarjajo v kuhinji, pripravljajo skupaj s kavarno Nana na Glavnem trgu, kulinarične rojstne dneve. Za tiste željne morskih dogodivščin, pa pripravijo pravo gusarsko praznovanje na Dravski vili. Za vse ostale kreativce pa  izvedejo praznovanje po želji.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 35932007
  • Ime podjetja:
  • Pikin svet, organizacija rojstnih dni in druge storitve, Suzana Kranvogel s.p.
  • Občina:
  • Orehova vas
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si