Pike Poke čarobni izdelki za otroke, Sigels d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2893/pikepokecarobniizdelkizaotrokesigelsdoo1-1467824493.png
Pike Poke čarobni izdelki za otroke, Sigels d.o.o.
Pike Poke čarobni izdelki za otroke, Sigels d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2893/pikepokecarobniizdelkizaotrokesigelsdoo1-1467824493.png 0 05 0

Povprečno od 20 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marko Dretnik (+)

Tomažičeva ulica 40, Ljubljana 1000, Slovenija

041 454 222
info@sigels.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Sigels d.o.o. smo ustvarili z namenom da osrečimo otroke in starše, saj se zavedamo, da je srečen otrok največje zadovoljstvo vsakega starša.

Ukvarjamo se z zastopstvom in prodajo kvalitetnih in inovativnih izdelkov za dojenčke in malčke. Izbiri izdelkov namenjamo veliko pozornosti, saj izhajamo iz lastnih izkušenj in potreb, kako našim najmlajšim ponuditi največ z izdelki, ki nas in otroke navdušujejo. Naši izdelki so tudi večkrat nagrajeni in so prejeli prestižna priznanja.

Eksluzivno zastopamo priznano znamko Sweet Dreamers, katere ponudba temelji na pripomočkih za uspavanje in pomiritev dojenčkov in malčkov. Zavedamo se, da je prehod po devetih mesecih iz udobja maternice na svet za vsakega dojenčka težak in stresen zato ponujmo izjemno igračo Ewan the dream sheep, ki s posnetim zvokom maternice, bitjem srca in drugimi zvoki v kombinaciji z mehko roza sijem, dojenčkom pričara okolje in zvoke, ki jih dobro poznajo in jim zaupajo, zato se tudi hitro pomirijo in kvalitetno zaspijo.

 

Bacek Ewan

Naspani dojenčki, srečni starši.
Bacek Ewan  je zelo prikupna plišasta igrača, ki v kombinaciji, z mehkim roza sijem in 4 različnimi pomirjujočimi zvoki, pomirja dojenčke in jim s tem pomaga, da hitro in mirno zaspijo.

 

MyCarryPotty

My Carry Potty je edina kahlica, ki jo bodo malčki potrebovali in uporabljali. Nova rešitev za privajanje na kahlico.

Odvajanje od plenic zna biti naporno, My Carry Potty kahlica je odlična v tem procesu, posebej zaradi prikupnih in atraktivnih vzorcev in ročaja za enostavno prenašanje. Malčki se nanjo takoj navežejo, jo vzljubijo in vzamejo za svojo. Odlična in uporabna je tako na poti, izletih, daljših potovanjih, počitnicah, kot tudi doma, v vrtcu, na varstvu, pri babicah in dedkih…

 

Rutica z grizalom

Cheekychompers rutica je prva rutica, ki ima pritrjeno tudi grizalo za pomirjanje bolečih dlesni, ko rastejo zobje

 

SOAPSOX Nov zabaven način umivanja za otroke

Soapsox antimikrobne gobice so prikupne živalce za novo doživetje ob kopanju.Soapsox je kolekcija unikatnih, mehkih in zabavnih barvnih živalic, ki naredijo kopanje za otroke bolj igrivo in zanimivo za starše pa enostavno.

 

Piki in Hopsi

Če malček varno spi, smo starši brez skrbi.
Safebreathe zajček HOPSI in kuža PIKI sta ljubki, mehki igrači z veliko razliko od ostalih, saj sta bili oblikovani z varnostjo in prepustnostjo v mislih. Narejena sta iz materiala, ki je povsem zračen in izključuje možnost zadušitve!

 

Poslušaj Mali Srček

 • Poslušajte dojenčkovo bitje srca že v nosečnosti.
 • poslušajte in posnamite dojenčkov srček,
 • delite z najbljižjimi,
 • izmerite in spremljajte dojenčkovo bitje srca in gibanje.

 

TOP kompleti in super cene v združenih paketih

Izberite najljubšega backa vijoličnega ali sivega in poleg backa še drug izdelek in izkoristite super znižane cene.

 

Vse ostale izdelke pa si lahko ogledate v spletni trgovini.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 78369452
 • Ime podjetja:
 • Sigels, Trgovina storitve in svetovanje d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 80

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si