Penzion Mojca

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/153/pension_mojca (1)-1456218934.jpg
Penzion Mojca
Penzion Mojca https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/153/pension_mojca (1)-1456218934.jpg 0 05 0

Povprečno od 159 ocen

Vaša ocena

Blatnica 10, Trzin 1236

01 5622173
041 404 260
info@penzion-mojca.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Penzion Mojca se nahaja v Obrtno industrijski coni Trzin, tik ob Trzinski obvoznici. Hitro in lahko dostopen je z ljubljanske in domžalske strani. Do centra Ljubljane pridete v pičlih 15 minutah. Do letališča Jožeta Pučnika pa v 20 minutah.

Z bivanjem v Penzionu Mojca prihranite težave s parkiranjem in nepotrebnim prometnim vrvežem. Povezave z vsemi bližnjimi kraji so enostavne in hitre.

Prenočišča
Moderno opremljena prenočišča v Penzionu Mojca velikosti od 20 do 25m2 zagotavljajo udobno in sproščeno bivanje. Vsako prenočišče je opremljena drugače in vedno imate možnost izbrati svoje prenočišče. Visok standard izbranih materialov skrbi za dobro počutje gostov pri nas. Prenočišča so primerne za krajša ali daljša bivanja.

Čas, ki ga boste preživeli v Penzionu Mojca vam bo ostal v prijetnem spominu, bivanje v sobah pa zagotavlja miren in temeljit počitek pred vašimi poslovnimi izzivi. Vedno znova se boste k nam vračali z veseljem.

Nastanitev
Vzemite si čas zase in si privoščite počitek, ko ga najbolj potrebujete. Za vas smo pripravili nastanitev v sodobno opremljenih sobah, kjer je za ogrevanje poskrbljeno preko stenskega ogrevanja, kar omogoča maksimalno udobje brez ropota, pihanja ali suhega zraka kar je nadvse pomembno za alergike. Ko vstopite v sobo, vas toplota nežno objame in v večernih urah zaziblje v rahel spanec. Vaša soba se segreje na delovno temperaturo v 15 minutah, prav tako pa imate možnost zvišati ali znižati temperaturo v sobi za 3 stopinje Celzija.
Ker pa ogrevanja ne potrebujete vedno lahko ogrevanje vsekakor tudi izključite.


Za vse tiste, ki imajo raje nekoliko hladnejšo sobo pa ima ta sistem ogrevanja tudi možnost hlajenja, saj vam bo soba v vročih in soparnih dneh s svojim sistemom razvlaževanja v kombinaciji s prezračevalnim sistemom nudila ravno toliko hladu, da boste lažje in trdneje spali.
Optimalni pogoji za bivanje v prenočišču Penzion Mojca so s sistemom Harreither zagotovljeni tako poleti kot pozimi.

Kulinarika v Penzionu Mojca
Penzion Mojca že od nekdaj za svoje goste pripravlja okusne in izbrane jedi. Jedilnik prilagajamo letnim časom in potrebam svojih gostov. Razvajamo jih s specialitetami domače kuhinje in pestro ponudbo.
V Penzionu Mojca boste okusili izvrstne slovenske specialitete in se razvajali ob kulinaričnih dobrotah.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 95027599
  • Ime podjetja:
  • Bistro Mojca, Štembal Marjeta s.p.
  • Občina:
  • Trzin
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si