Pension Patrik

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/63/12603-1455266238.jpg
Pension Patrik
Pension Patrik https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/63/12603-1455266238.jpg 0 05 0

Povprečno od 15 ocen

Vaša ocena

Hrušica 100, Hrušica 6244

05 7836060
031 651 212
info@pensionpatrik.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pension Patrik je družinsko podjetje poimenovano po njegovem lastniku. V obdobju od avgusta 2012 do marca 2013 je bil objekt temeljito prenovljen in prirejen v simpatičen, funkcionalen pension s pripadajočimi prostori, športnimi objekti in caffe barom.

Pension Patrik je v prepoznaven objekt po svoji arhitekturi in legi. Poslovno-stanovanjski objekt je zasnoval znani arhitekt pok. Pavel Žnidaršič.

Vhod v objekt krasijo prenovljeni kamniti oboki (velbi), datirani z leta 1820. Prenešeni so s porušene Matužinove hiše v Hrušici in vgrajeni v osemdesetih letih preteklega stoletja.

Ponujamo udobno in prijetno bivanje prehodnim gostom in vsem, ki se odločijo ostati pri nas bodisi zaradi ogleda slikovite pokrajine Brkini in kraškega dela matarsko-podgrajskega podolja ali drugih zanimivosti tega kraja.

Koncept pensiona omogoča potujočim poslovnežem mirno pripravo na predvidene obiske (wi-fefree) ter oddih in telesno sprostitev bodisi v našem fitnessu ali pa na teniških igriščih Pensiona Patrik.

Z pokrite terase na južnem delu objekta je lep pogled na Snežnik (1791 m), Slavnik (1028 m) in na sosednjo Istro mejoči hriboviti masiv Čičarija (Slovenija/Istra, Hrvaška).

Osebje pensiona Patrik tekoče govori več svetovnih jezikov (nemško, angleško, italijansko, poljsko, rusko), pasivno pa češko, slovaško in madžarsko.

Pension Patrik ima dve teniški igrišči s podlago iz umetne trave, ki omogoča celoletno igranje, čele to dopušča vreme. Pensionskim gostom nudimo brezplačno igranje tenisa.

V sklopu Športnega parka Inblue je tudi igrišče za odbojko na mivki (beachvolley), ki je v poletnih mesecih v veselje mladim in malo manj mladim.

V Športnem parku Inblue gostuje Tenis Klub Hrušica.

 

CAFFE BAR
V prijetnem ambientu caffe bara Vam ponujamo brezalkoholne in alkoholne pijače, odlično in najstarejšo italijansko kavo SEGAFREDO, sladoled in toaste domače izdelave.

V caffe baru je mogoče spremljati najrazličnejše športne dogodke na velikem TV zaslonu in kino projektorju. V poletnih mesecih se lahko sprostite na naši cca. 130 m2 veliki terasi.

TENIS CENTER
Ponujamo Vam možnost rekreacije na dveh teniški igriščih prekritih z umetno travo, najem profesionalnega trenerja ter izposojo tenis loparjev.

FITNESS CENTER
V našem fitness centru se lahko razgibate na vrhunskih napravah znamke TUNTURI (kolo, orbitrek, multifunkcijska naprava in tekalna steza).

BEACH VOLLEY
Poleg že naštetega Vam nudimo najem igrišča za beach volley (odbojka na mivki).

Vabljeni!

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 75237741
 • Ime podjetja:
 • Gostinstvo, prenočišča in športni park, Patrik Križman s.p.
 • Občina:
 • Ilirska Bistrica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina, 
 • Angleščina, 
 • Nemščina, 
 • Italijanščina, 
 • Hrvaščina, 
 • Srbščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si