Pedikerski salon Mojca, Mojca Rešl s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4800/pedikerskisalonmojcamojcareslsp3-1485868805.jpg
Pedikerski salon Mojca, Mojca Rešl s.p.
Pedikerski salon Mojca, Mojca Rešl s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4800/pedikerskisalonmojcamojcareslsp3-1485868805.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mojca Rešl (+)

Jezdarska ulica 22, Maribor 2000, Slovenija

031 205 802
resl.mojca@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pedikerski salon Mojca, Mojca Rešl s.p. iz Maribora vam obdelamo trdo kožo na peti, kjer vam tudi skrajšamo in oblikujemo nohte. Svojim nogam namenite pozornost, ki si jo zaslužijo.

Pedikura je primerna za vse, tako za moške kot za ženske. Redno negovane noge so pogoj za lahkoten in živahen korak.

Zaupajte nam vaše težave s suho ali razpokano kožo, glivičnim obolenjem, prekomernim potenjem, vraščenim ali zadebeljenim nohtom ali kurjim očesom, da vam priskočimo na pomoč in pomagamo rešiti težave.

 

Klasična pedikura

V klasično pedikuro je vključeno namakanje nog v sproščujoči kopeli, odstranjevanje trde oziroma odmrle kože ročno in s pomočjo aparata, ter striženje in oblikovanje nohtov.Pribor in vsi inštrumenti morajo biti sterilni ter skalpeli za enkratno uporabo. Po želji Vam nohte tudi nalakiramo.

 

Medicinska pedikura

V medicinsko pedikuro je vključeno namakanje nog v sproščujoči kopeli, odstranjevanje trde oziroma odmrle kože ročno in s pomočjo aparata, ter striženje in oblikovanje nohtov. Po potrebi zdravimo tudi vraščene nohte ter odstranjujemo kurja očesa in otiščance.Pribor in vsi inštrumenti morajo biti sterilni ter skalpeli za enkratno uporabo. Na koncu pedikure Vam po želji tudi nohte nalakiramo.

 

Kaj je vraščen noht?

Vraščen noht (Unguis incarnatus) se vrašča v okoliško mehko tkivo, kar povzroča bolečino in vnetje, včasih pa tudi bakterijsko okužbo. Vraščen noht je najbolj pogost pri palcu in prizadane tako moške kot ženske, celo majhne otroke.

Vraščen noht lahko nastane zaradi nepravilnega striženja nohta, nošenja neprimernih čevljev z premalo opore, nošenja preozkih modnih čevljev, motnje v rasti, prekomerna dolžina prsta ter druge različne prirojene deformacije prstov.

  • Davčna številka:
  • 39324087
  • Ime podjetja:
  • Pedikerski salon Mojca, Mojca Rešl s.p.
  • Občina:
  • Maribor
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si