Paskal, terapevtsko negovalni salon, Nika Šarlah, s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5091/paskalterapevtskonegovalnisalonnikasarlahsp4-1488365933.jpg
Paskal, terapevtsko negovalni salon, Nika Šarlah, s.p.
Paskal, terapevtsko negovalni salon, Nika Šarlah, s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5091/paskalterapevtskonegovalnisalonnikasarlahsp4-1488365933.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Nika Šarlah (+)

Bistrica ob Sotli 31, Bistrica ob Sotli 3256, Slovenija

031 340 683
nika.sarlah@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Terapevtsko negovalni salon Paskal, Nika Šarlah, iz Bistrice ob Sotli se ukvarja z alternativnim zdravljenjem, Skalar Prana terapijami, barvno svetlobnimi terapijami, masažami ter delavnicami na temo zdravljenja in boljšega počutja.

Izvajamo tudi masaže obraza, klasične masaže, refleksno terapijo ter jogo smeha.

 

Skalar prana

Če se počutite da vaše sedanje zdravstveno stanje in vaše življenje na splošno daleč od tega, kar ste si zamišljali da bo, vam Skalar Prana lahko pomaga stvari obrniti na bolje.

Skalar Prana je združenje dveh naravnih energij, ki jih lahko izkoristimo za več nivojsko zdravljenje skozi tehnike Skalar Prana Terapije. Ko se energija integrira v vašo auro vam pomaga uravnovesiti vaš sistem, še osebej srce in um. Tako lahko bolj inteligentno upravljate vaše misli in čustva, prav tako globlje razumete, kako vaše odločitve vplivajo na vaše življenje in bližnje.

Koncepti in principi Skalar Prana Terapije se uporabljajo na področju psihoterapije, nevrologije, onkologije, blaženju stresa in bolečin, duhovnosti, prav tako pa tudi s kristali, barvami in zvoki in blagostanju.

Skalar Prana Terapija

Skalar Prana Terapija je modalnost zdravljenja, ki izkorišča izjemno moč dveh naravnih energij – Skalarja in Prane.

Skalarna energija je osnovna energija ustvarjanja, ki smo jo ljudje uporabili in absorbirali in energetskega polja ničelne točke oz. Matrice. Je višja oblika energije, ki da moč, skladnost, strukturo in usmeritev prani, ki izvira iz sonca in drugih elementov naravnega sveta.

 

Barvna svetlobna terapija BIOPTRON

Regeneracija z novo dimenzijo

Odkrijte moč barv

Vsakdo se včasih počuti zdolgočaseno in utrujeno. Ste kdaj pomislili, da je to zaradi napačne barve v vašem okolju? Barve so bistvenega pomena za telo in dušo, saj lahko polnijo naše baterije. Ne glede na to, katero barvo radi nosite ali jo imate v svoji bližini, sedem barv sončne svetlobe podzavestno vpliva na nas.

 

Solna terapija

Solna terapija je način sproščanje v posebni sobi, ki je v celoti obdana z plastjo soli. V prostoru ustvarimo atmosfero, ki je po osebnosti soli v zraku močnejša od atmosfere v naravnih solnih jamah, rudnikih, ob morju.

Namenjena je otrokom od 1.leta dalje, sproščanju, vrhunskih in rekreativnim športnikom, pevcem, kadilcem.

 

Delovni čas: Po dogovoru.

  • Davčna številka:
  • 98336088
  • Ime podjetja:
  • Paskal, terapevtsko negovalni salon, Nika Šarlah, s.p.
  • Občina:
  • Bistrica ob Sotli
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 77

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si