Pasji salon Propet, Lidija Okleščen, s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5040/propetnegainstrizenjepsovlidijaoklescensp1-1487852701.jpg
Pasji salon Propet, Lidija Okleščen, s.p.
Pasji salon Propet, Lidija Okleščen, s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5040/propetnegainstrizenjepsovlidijaoklescensp1-1487852701.jpg 0 05 0

Povprečno od 40 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Lidija Okleščen (+)

Cesta v Zeleni Log 21, Ljubljana 1000, Slovenija

041 901 776
lidija.oklescen@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V pasjem salonu Propet v Ljubljani bo pasji frizer uredil psa po vaših željah ali po standardih FCI.

Vašim ljubljencem v pasjem salonu nudimo:

 • kopanje,
 • striženje,
 • trimanje,
 • krtačenje in razčesavanje,
 • nego oči in ušes,
 • krajšanje krempljev,
 • čiščenje analnih žlez.

 

NOVO na tržišču nege psov!

Čiščenje in nega pasjih zob

Brez narkoze, neboleč in nežen postopek

V pasjem salonu Propet izvajamo preventivno, strokovno in učinkovito čiščenje zob, brez narkoze, za psa neboleč in nežen postopek s pomočjo vrhunske in edinstvene ultrazvočne zobne tehnologije s katero uspešno odstranjujemo zobne obloge in zobni kamen.

Postopek  se izvaja brez anestezije ali pomirjevalnih sredstev, brez kakršnih koli stranskih učinkov.

Pravočasno odstranjevanje zobnih oblog preprečuje nastanek zobnih obolenj, ki se pri nekaterih psih pojavijo že zelo zgodaj.

Cenjene stranke dobrodošle v našem salonu, kjer vam bomo na natančen način obrazložili in pokazali način izvedbe postopka.

Naročila sprejemamo na tel. št. 041 901 776


 Pri negi uporabljamo kozmetiko vrhunske kvalitete (All System, Crown Royal, Pure Paws), ki jo prilagodimo tipu dlake in kože.

Izkušnje v pasjem salonu Propet temeljijo na:

 • znanju pridobljenem po programu ameriške šole za striženje psov Paragon,
 • dolgoletnih kinoloških izkušnjah v vlogi vzrediteljice in mednarodne kinološke sodnice za zunanjost,
 • pripravljanju psov na razstave in razstavljanje,
 • poznavanju psihologije psa in pravilnega pristopa psa v morebitni stresni situaciji.

 

Razumeti pasemski standard in psihologijo psa, je ključna osnova za profesionalno delo z različnimi pasmami in nepasemskimi psi. Dobro poznavanje anatomije psa je v veliko pomoč pri pravilni izbiri "stylinga" za posameznega psa, ki omogoča, da z izbranim stilom poudarimo kvalitete ali zakrijemo morebitno hibo psa.

S strokovnostjo in profesionalnim pristopom se bomo trudili, da boste salon zapustili zadovoljni vi in vaš ljubljenec ter se z veseljem vračali nazaj.

 

Kopanje in sušenje

Kopanje je osnovna nega vsakega psa. V našem salonu uporabljamo vrhunske kozmetične linije (All System, Pure Paws in Crown Royal), ki jo prilagodimo tipu dlake in kože. Psa šamponiramo dvakrat, po potrebi tudi trikrat,  ob koncu uporabimo primeren balzam ali proteinsko nego. Psa sušimo s sušilcem, ki vodo izpiha in ne suši dlake. Samo s čistim psom bomo dosegli zaželeni rezultat kompletne nege.

 

Striženje

Predpogoj za striženje je čista in temeljito razčesana dlaka, v nasprotnem primeru uničimo orodje, na kužku pa so vidne luknje kot posledica odstranjenih vozlov. Psa ostrižemo v skladu z FCI standardi ali upoštevamo želje stranke. Skrbimo, da delo opravimo čim manj stresno za vašega psa.

 

Trimanje

Se uporablja samo pri žimasti in resasti dlaki (terierji, šnavcerji). S pripomočki za trimanje (trimer, kamen, ročno) odstranimo najdaljšo povrhno dlako, ob koncu pa še podlanko. S trimanjem moramo pričeti že pri mladičih, saj dlake, ki je bila predhodno postrižena z aparatom, ni mogoče trimati.

 

Krajšanje krempljev

Dolgi kremplji se pojavljajo pri psih, ki živijo v stanovanjih in nimajo pogojev za naravno brušenje krempljev. Predolgi kremplji lahko povzročijo deformacijo tačk ali  se celo zarastejo v blazinice. Pri negi uporabljamo klešče, ki omogočajo hiter in neboleč rez kremplja.

 

Nega blazinic

Večini psov, razen ekstremno kratkodlakim, raste bujna dlaka med blazinicami na tačkah. Z odstranitvijo odvečne dlake med balzinicami zmanjšamo vnos umazanije, ki jo pes prinese v stanovanje. Negi blazinic se posvetimo posebej še v zimskih časih, ko postane koža razpokana in presušena. S kvalitetno kozmetiko jim povrnemo vlažnost in poskrbimo za zaščito.

 

Nega ušes

Vsi psi, predvsem z visečimi uhlji, so zaradi velike količine dlake in umazanije, nagnjeni k vnetju ušes. Samo s primerno nego, bomo vnetja preprečili. V našem salonu poskrbimo, da bi to preprečili. Iz ušesnih kanalov odstranimo vso odvečno dlako, nato pa jih očistimo s preparatom za čiščenje ušes.

 

Praznjenje analnih vrečk

Če opazite, da se vaš pes drsa po zadnjici, je verjetno prišlo do vnetja analnih žlez, ki je zelo pogosto, če ima vaš pes mehko blato. Preventiva, da ne pride do vnetij je praznjenje analnih vrečk, katere opravimo v našem salonu.

 

Cenik

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 98025066
 • Ime podjetja:
 • Propet, nega in striženje psov, Lidija Okleščen, s.p.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si