Pasji Dnevi, pomoč pri vzgoji psov, Valentina Horvat Kokalj s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4207/pasjidnevipomocprivzgojipsovvalentinahorvatkokaljsp3-1478791677.jpg
Pasji Dnevi, pomoč pri vzgoji psov, Valentina Horvat Kokalj s.p.
Pasji Dnevi, pomoč pri vzgoji psov, Valentina Horvat Kokalj s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4207/pasjidnevipomocprivzgojipsovvalentinahorvatkokaljsp3-1478791677.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Valentina Horvat Kokalj (+)

Stražica 23, Frankolovo 3213, Slovenija

041 921 722
pasjaposta@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Pasji Dnevi, Valentina Horvat Kokalj s.p. iz Frankolovega imamo več kot 10 let izkušenj z šolanjem psov. Nudimo vam tudi sprehajanje in varstvo vaših štirinožnih prijateljev.

 

Valentina Horvat Kokalj

Po izobrazbi sem univ. dipl. sociologinja in veterinarski tehnik, svoje poklicno zadovoljstvo pa sem odkrila v kinologiji, saj združuje delo z ljudmi in meni najljubšimi bitji, psi. Kot kinološka inštruktorica že vrsto let delujem na področju vzgoje in šolanja skrbnikov in psov.

Ukvarjanje s psi je postal način življenja moje družine. Naša družinska člana sta namreč tudi mešanka z border collijem Freya in border collie Fjord. Freya je bila plaha že kot mladiček. Bala se je grmenja, pokov, pred novimi ljudmi se je raje umaknila in lovila avtomobile. Fjord po nekaj neprijetnih izkušnjah z drugimi vaškimi psi, vsakemu psu ne dovoli v svoj osebni prostor in se odzove, kot temu pravimo kinologi, reaktivno. To so, nam ljudem, seveda neželene lastnosti, vendar se jih trudim razumeti.

Naučila sem se ju dobro opazovati in razumeti kaj izražata ter razumeti kako in zakaj se na nek način odzivata. S pozitivnim pristopom, s pomočjo različnih vaj, igre in druženja na sprehodih, sem dosegla, da sta postala zgledna člana družbe :) Freya je športnica, Fjord pa je izredno prijazen do ljudi.

Z njim kot prostovoljka delujem na področju terapij in aktivnosti s pomočjo psa (obiskujem ustanove, testiram pse in šolam bodoče terapevtske pare), ter kot direktorica Zavoda PET skrbim za uspešno vodenje poslov in dobro komunikacijo z uporabniki naših storitev ter javnostjo.

V prostem času se ukvarjam s tekom in plavanjem, sem pa tudi mama pet letnemu sinu, ki kot pravi mali kinolog oba psa uči novih trikov. Moje življenje je, tudi zaradi Freye in Fjorda, pestro in polno lepih doživetij.

 

Šolanje

 

Sprehajanje

 

Varstvo

 

Svetovanje

 

Zabava

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 53517920
  • Ime podjetja:
  • Pasji Dnevi, svetovanje in pomoč pri vzgoji psov, Valentina Horvat Kokalj s.p.
  • Občina:
  • Frankolovo
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si