Parketarstvo Valenčič

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3349/parketarstvovalencic1-1472108174.jpg
Parketarstvo Valenčič
Parketarstvo Valenčič https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3349/parketarstvovalencic1-1472108174.jpg 0 05 0

Povprečno od 13 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Valenčič Simon (+)

Stjenkova ulica 1, Sežana 6210, Slovenija

051 605 624
info@parketarstvo-valencic.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Parketarstvo Valenčič vam opremi dom s toploto, kvaliteto in prijaznostjo, ki vam jo ponujajo naši parketi.

Privoščite si zasebnost, zaščito ter varnost z vrati iz našega programa.

Poskrbite za urejenost in preglednost vašega vsakdana z omarami iz naše ponudbe. Vzdržljivost, vsestransko uporabo in lagodno vzdrževanje si zagotovite s PVC-umetnimi masami.

Parketarstvo Valenčič vam ponuja vse, kar pripomore k temu, da bo vaš dom ostal popoln: lesni premazi, kljuke, olja, čistilni program, lepila...

Obiščite nas v salonu v nakupovalnem centru KARSIKA v Sežani.

 

Parket

Parketarstvo Valenčič – Z večletno tradicijo in mnogimi izkušnjami smo izbrali najboljše. Enostavnost klik sistema pri troslojnih gotovih parketih, prefinjenost dvoslojnih gotovih parketov, mogočnost kmečkih podov. Lahko se vrnemo tudi v preteklost h klasičnemu parketu. Vaša izbira se nadaljuje pri končni obdelavi parketa, kjer lahko izbirate med oljnimi, lakiranimi, brušenimi-krtačenimi, in dimljenimi zaključnimi obdelavami.

 • Troslojni gotovi parket,
 • Dvoslojni gotovi parket,
 • Kmečki podi,
 • Klasični parket.

 

Vrata

V Parketarstvo Valenčič smo za Vas ekskluzivno v Slovenijo pripeljali najboljše – vrata VICAIMA! Podjetje Vicaima je bilo ustanovljeno leta 1959 in je trenutno eno največjih Evropskih proizvajalcev vrat. Njihova dnevna proizvodna kapaciteta je osupljivih 7000 vrat, zaradi tega lahko pustite domišljiji prosto pot in si izberete vaša sanjska vrata. Vicaima se ravna po treh načelih: ohraniti preprostost, gledati z drugačnega zornega kota in pozabiti na vsakdanjost.

 

Pvc - umetne mase

Potrebuje vaš bar protizdrsna, odporna in privlačna tla? Se sosedje pritožujejo zaradi hrupa, ki ga povzročajo vaši otroci? Vaša klinika potrebuje antibakterijski pod? Bi se radi počutil udobno v vašem joga studiu? Bi radi vnesli nekaj novosti v kletne prostore?

Pokličite nas in si s pomočjo PVC-umetnih mas zagotovite želeno!

 

Omare

Podjetje VICAIMA nam poleg vrat ponuja tudi bogato izbiro omar, kar bo zagotovilo vašemu domu prijetno izkušnjo enotnosti bivanja. Izbirate lahko med različnimi modeli, materiali, dimenzijami in dodatki za notranjost omare.

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:00 - 18:00
Torek
09:00 - 18:00
Sreda
09:00 - 18:00
Četrtek
09:00 - 18:00
Petek
09:00 - 18:00
Sobota
-
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 32452063
 • Ime podjetja:
 • Parketarstvo Valenčič Simon s.p.
 • Občina:
 • Sežana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si