Parketarstvo Šilak, Tomaž Šilak s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3572/parketarstvosilaktomazsilaksp2-1473916764.jpg
Parketarstvo Šilak, Tomaž Šilak s.p.
Parketarstvo Šilak, Tomaž Šilak s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3572/parketarstvosilaktomazsilaksp2-1473916764.jpg 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tomaž Šilak (+)

Nova vas pri Markovcih 24a, Markovci 2281, Slovenija

031 779 443
silak.tomaz@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Parketarstvo Šilak, Tomaž Šilak s.p. iz Markovcev vam nudi kvalitetno, hitro ter korektno prenovo vašega doma. Smo družinsko podjetje ki se z parketarstvom ukvarjamo že preko 13 let.

Lahko vam obnovimo stare parkete, lahko vam položimo nove parkete. Imamo vrsto zanesljivih partnerjev ki nas oskrbujejo z prvovrstnimi materijali, zato vam lahko ponudimo tudi do 3 leta garancije.

 

Lamelni parket

Lamelni parket je sestavljen iz manjših deščic oz. lamel masivnega lesa, običajno debeline 8 mm, ter dolžine 160 mm. Njegova prednost je v cenovni dostopnosti, ter v možnosti čudovitih in raznolikih variacij njegovega polaganja, kot so mozaik, toscana, ribja kost, angleški vez, nemški vez, paralela. V lamelni parket je možno vgraditi tudi slike in bordure.

 

Klasični parket

Je najbolj klasična, kakovostna in trajna talna obloga, ki se uporablja že stoletja. Klasični paket je masivni parket s peresom in utorom, največkrat debeline 21 mm (možne so tudi debeline 10, 15 ali 18 mm), širine od 38 do 70 mm in dolžine od 250 do 600 mm.

Zaradi svoje debeline je primeren za večkratno brušenje in lakiranje. Ta vrsta lesene talne obloge, kot vse ostale, se večinoma deli v tri kakovostne razrede (I., II. in III. ), pri čemer se lahko poslužujemo različnih pristopov polaganja kot so ribja kost, dvojna ribja kost, lestev, ladijsko asimetrično, diagonalno v prostor...

  • Davčna številka:
  • 90842391
  • Ime podjetja:
  • Parketarstvo Šilak, Tomaž Šilak s.p.
  • Občina:
  • Markovci
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 89

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si