Parketarstvo Marjan Horvat s.p., polaganje lesenih talnih oblog

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3752/parketarstvomarjanhorvatsp-1475478612.jpg
Parketarstvo Marjan Horvat s.p., polaganje lesenih talnih oblog
Parketarstvo Marjan Horvat s.p., polaganje lesenih talnih oblog https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3752/parketarstvomarjanhorvatsp-1475478612.jpg 0 05 0

Povprečno od 339 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marjan Horvat (+)

Groharjeva ulica 6, Domžale 1230, Slovenija

041 338 160
parketarstvo.horvat@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Prvenstvena storitev podjetja Parketarstvo Marjan Horvat s.p. je polaganje lesenih talnih oblog vseh vrst in v vseh do sedaj poznanih tehnikah. Še posebej smo ponosni na osvojitev znanja za izvajanje polaganja lesenih talnih oblog po nautik sistemu za bazene in kopalnice ter montažo zunanjih lesenih teras, kajti vedno več je kupcev , ki povprašujejo po teh storitvah.

Smo podprti z široko mrežo dobaviteljev parketov Mazzonetto, Mafi, Dinesen, ki nam omogočajo, da imate velik izbor materialov.

Naše znanje dopolnjujemo z rednimi obiski strokovnih seminarjev, ki jih organizirajo tuji proizvajalci izravnalnih mas, lepil in lakov: Mapei, Loba, in drugi.

Pri nas kupcu ponujamo kompletno storitev:

  • svetovanje pri izboru parketa,
  • dobavo parketa in ostalih materialov,
  • navodila za vzdrževanje in garancija.

Naročena dela izvedemo v dogovorjenih rokih in izključno v lastni režiji brez podizvajalcev.

 

Za vse opravljene storitve nudimo 3 letno garancijo.

Delujemo širom Slovenije.

 

Gotovi parketi

Gotovi parketi pravzaprav niso novost so pa bili še desetletje nazaj na našem tržišču prava redkost. Uporabljajo se predvsem v stanovanjskih in poslovno-pisarniških prostorih. Navadno je že končno lakiran - torej brušenje in lakiranje ni potrebno in je prostor po končanem polaganju pripravljen za vselitev.

Je različnih dimenzij lahko v deščicah kot klasični parket ali panelah dimenzij cca 20x200cm. Deščice so navadno sestavljene iz več slojev 2-3 pri katerih sta spodnji dve plasti - vezana plošča (boljše izvedbe sestavlja vodoodporna osnova) in masivni zgornji del 3-6 mm različnih, tudi eksotičnih vrst lesa.

Zaradi finalizirane površine je gotovi parket nekaj zahtevnejši za polaganje, je pa zelo odporen na mikroklimatske pogoje saj njegova sestava (lepljenec) preprečuje širjenje in krčenje po dolžini in širini kar je večja slabost klasičnih vrst parketov.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 90710681
  • Ime podjetja:
  • Parketarstvo Marjan Horvat s.p.
  • Občina:
  • Domžale

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si