Papirnica Venpro, Žiga Veninšek s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2581/papirnicavenprozigaveninseksp1-1466420936.png
Papirnica Venpro, Žiga Veninšek s.p.
Papirnica Venpro, Žiga Veninšek s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2581/papirnicavenprozigaveninseksp1-1466420936.png 4.83 05 1

Povprečno od 287 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Žiga Veninšek (+)

Šmihelska cesta 2, Mozirje 3330, Slovenija

03 5833660
041 319 161
03 5833660
trgovina@venpro.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Papirnica Venpro je moderno urejena papirnica, ki se nahaja v zgradbi upravne enote v Mozirju. V papirnici vas bo sprejel prijazen kolektiv, ki vam, bo pomagal pri izbiri. Ponujamo vam širok nabor šolskih potrebščin, pisarniškega materiala, darilnega programa ter likovno ustvarjalnih pripomočkov. Za vsako stranko se potrudimo, da je za našim delom zadovoljna, vedno pa smo odprti za vse pohvale, kritike, mnenja

 

Šolske potrebščine

Pri nas redno skrbimo za to, da starši lahko vedno kupite šolske učbenike in delovne zvezke za vaše osnovnošolce in srednješolce. Pri nas boste zagotovo našli vse tisto, kar vaši otroci v šoli potrebujejo. Na razpolago imamo celo paleto šolskih potrebščin – od zemljevidov, periodnih sistemov,zvezkov, peresnic, nalivnih peres in kemičnih svinčnikov, pa do različnih ravnil, radirk, šilčkov in ostalih stvari, ki so za šolarje nepogrešljivi pripomočki v šolskih klopeh. Pri nas boste lahko izbrali tudi šolske copate za vaše otroke. Vse knjige, zvezke in ostale šolske potrebščine bodo vaši otroci lahko spravili v šolske torbe, med katerimi lahko izbirate v naši papirnici.

 

Pisarniški material

Ko vam na delovnem mestu v vaši pisarni začne zmanjkovati pisarniškega materiala, se le hitro oglasite pri nas. Tu si boste lahko nabrali vse tisto, brez česar vaše delo ne more teči nemoteno. Svojo vrečko boste tako lahko napolnili z etiketami, kartušami, kuvertami, poslovnimi dnevniki in rokovniki, adresarji, luknjači in spenjači, fascikli, lončki za pisala in vsem ostalim pisarniškim materialom. Ker je naš pisarniški material zelo kvaliteten in tudi ličen, smo prepričani, da se boste ponj vedno znova vračali v našo papirnico. Marsikdo že dalj časa išče tudi poslovno torbo, ki bi mu bila všeč – mogoče jo najde pravno v naši papirnici.

 

Darilni program

Mogoče boste ravno ob obisku naše papirnice našli pravo in izvirno idejo, kakšno darilo kupiti vašim domačim ali prijateljem za rojstni dan. Mogoče si kdo izmed njih želi darilo, ki ga boste našli v našem likovno ustvarjalnem programu ali programu pisarniškega materiala, sicer pa boste lahko za darilo izbrali katero izmed knjig za osebnostno rast, kuharskimi knjigami ali pa plišastimi igračami. Ob tem vam bomo lahko ponudili tudi primerno darilno vrečko.

 

Likovno ustvarjalni pripomočki

Tako otroci, kot tudi mnogi odrasli radi ustvarjamo izvirne in unikatne izdelke iz različnih materialov. V našem likovno ustvarjalnem programu smo poskrbeli, da vam bodo ti materiali vedno na voljo. Vedno vam bodo na voljo akrilne, prstne in oljne barve, akvarelni papir, barve za strojno barvanje perila, barve za steklo, figure in kroglice iz stiroporja, slikarska platna, modelirna masa, fimomasa in perle. Kdor se rad preizkusi v risanju, o zagotovo vesel tudi svinčnikov, vodenih barvic in flomastrov, ki jih najdete v naši ponudbi.

 

Fotokopiranje

V naši papirnici smo vam na voljo tudi za barvno ali črno belo fotokopiranje in tiskanje dokumentov, ki jih potrebujete v zelo kratkem času – pri nas vam jih stiskamo ali fotokopiramo takoj.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 39394727
 • Ime podjetja:
 • Venpro, papirnica, Žiga Veninšek s.p.
 • Občina:
 • Mozirje
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  4.8 4.8 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zaslužite si pohvalo za največjo izbiro vsega kar se rabi za pisarno, šolo ali pa za prosti čas. Posebna pohvala za likovne pripomočke!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si