Papirnica, darilni butik in cvetličarna, pedenjped, Štampar Suzana s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2645/papirnicadarilnibutikincvetlicarnapedenjpedstamparsuzanasp6-1466603834.jpg
Papirnica, darilni butik in cvetličarna, pedenjped, Štampar Suzana s.p.
Papirnica, darilni butik in cvetličarna, pedenjped, Štampar Suzana s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2645/papirnicadarilnibutikincvetlicarnapedenjpedstamparsuzanasp6-1466603834.jpg 5 05 1

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Štampar Suzana (+)

Ulica Štravhovih 35, Maribor 2000, Slovenija

02 4714251
02 4714250
pedenjped@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Štampar Suzana s.p. vam ponuja vse za šolo, pisarniški material in fotokopiranje.

Papirnica Štampar Suzana s.p. je moderno urejena papirnica.

V papirnici vas bo sprejel prijazen kolektiv, ki vam, bo pomagal pri izbiri. Ponujamo vam širok nabor šolskih potrebščin, pisarniškega materiala, darilnega programa ter likovno ustvarjalnih pripomočkov. Za vsako stranko se potrudimo, da je za našim delom zadovoljna, vedno pa smo odprti za vse pohvale, kritike, mnenja.

 

Šolske potrebščine

Na razpolago imamo celo paleto šolskih potrebščin – od zemljevidov, periodnih sistemov, peresnic, nalivnih peres in kemičnih svinčnikov, pa do različnih ravnil, radirk, šilčkov in ostalih stvari, ki so za šolarje nepogrešljivi pripomočki v šolskih klopeh. Pri nas boste lahko izbrali tudi šolske copate za vaše otroke.

 

Pisarniški material

Ko vam na delovnem mestu v vaši pisarni začne zmanjkovati pisarniškega materiala, se le hitro oglasite pri nas. Tu si boste lahko nabrali vse tisto, brez česar vaše delo ne more teči nemoteno. Svojo vrečko boste tako lahko napolnili z etiketami, kartušami, kuvertami, poslovnimi dnevniki in rokovniki, adresarji, luknjači in spenjači, fascikli, lončki za pisala in vsem ostalim pisarniškim materialom. Ker je naš pisarniški material zelo kvaliteten in tudi ličen, smo prepričani, da se boste ponj vedno znova vračali v našo papirnico. Marsikdo že dalj časa išče tudi poslovno torbo, ki bi mu bila všeč – mogoče jo najde pravno v naši papirnici.

 

Ponujamo vam še

 • fotokopiranje,
 • tonerji,
 • kartuše.
Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 19:00
Torek
08:00 - 19:00
Sreda
08:00 - 19:00
Četrtek
08:00 - 19:00
Petek
08:00 - 19:00
Sobota
08:00 - 13:00
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 51210932
 • Ime podjetja:
 • Papirnica, darilni butik in cvetličarna
 • Občina:
 • Maribor
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Dobra ponudba in hitra postrežba

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Odlična postrežba in ponudba! Pravi naslov za vse, kar rabite iz pisarne.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si