Paintball Dolenjske Toplice

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/720/paintball-dt-in-zorb-dolenjske-toplice-(7)-1458052950.jpg
Paintball Dolenjske Toplice
Paintball Dolenjske Toplice https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/720/paintball-dt-in-zorb-dolenjske-toplice-(7)-1458052950.jpg 0 05 0

Povprečno od 11 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Nejc Fabijan (+)

Dolenje Sušice 17, Dolenje Sušice 8350

040 677 828
nejc.fabijan@me.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pri Paintball DT iz Dolenjskih Toplic vam nudijo izposojo paintball opreme ter druge adrenalinske aktivnosti. Na gozdnatem poligonu posejanem z naravnimi in umetnimi barikadami se lahko sprostite ob odlični adrenalinski streljačini na svežem zraku, ter drugih zabavnih aktivnostih.

 

Paintball

To je zabavna igra polna adrenalina, zabave in rekreacije, v kateri se obstreljujete z barvnimi kroglicami. Predstavlja skupinsko igro primerno za vse starosti, katero igra od 6 pa tja do 18 igralcev. Je odlična zabava za družbe prijateljev, znancev, sošolcev, sorodnikov ali sodelavcev - lahko pa tudi izvirna ideja za team building!

 

Zorb

Leta 2013 so med prvimi v Sloveniji predstavili novo ponudbo: spust z zorbom. Od takrat lahko poleg igranja paintballa na enem izmed najatraktivnejših poligonov pri nas tudi zorbate ter občudujete čudovito okolico ob zorb stezi. 

Zorb - simbol zimskih olimpijskih iger 2014 - je žoga z dvema ovojema med katerima se nahaja zrak. Pred spustom se privežete v notranjo plast žoge in kotaljenje se lahko začne. Za izvedbo zorbinga sta potrebni 2 osebi, saj mora ena poskrbeti za varen začetek spusta.

 

Pokrit piknik prostor

Pri podjetju Paintball DT lahko najamete tudi pokrit prostor v naravi z možnostjo za peko hrane na žaru. Idealna priložnost, da združite športno (adrenalinsko) popoldne s prijetnim piknikom na svežem zraku!

  • Davčna številka:
  • 27132099
  • Ime podjetja:
  • Nejc Fabijan s.p.
  • Občina:
  • Dolenjske Toplice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina, 
  • Angleščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si