Pabrec d.o.o., industrijski epoksi tlaki, dekorativni tlaki, 3D tlaki

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5371/pabrecdooindustrijskiepoksitlakidekorativnitlaki3dtlaki12-1490699827.jpg
Pabrec d.o.o., industrijski epoksi tlaki, dekorativni tlaki, 3D tlaki
Pabrec d.o.o., industrijski epoksi tlaki, dekorativni tlaki, 3D tlaki https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5371/pabrecdooindustrijskiepoksitlakidekorativnitlaki3dtlaki12-1490699827.jpg 0 05 0

Povprečno od 107 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Lija Vidmar (+)

Slovenska cesta 56d, Mengeš 1234, Slovenija

01 3204400
040 587 575
info@pabrec.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pabrec d.o.o. je del mednarodnega podjetja Pabrec Ltd iz Londona, ki posluje v Rusiji, Nemčiji, Angliji in Sloveniji.

Pabrec d.o.o. je svojo dejavnost v Sloveniji začel v letu 2012 in uporablja le visoko kakovostne materiale lastne proizvodnje. Materiali so opravili vse laboratorijske preiskave in so v skladu z vsemi mednarodnimi standardi kakovosti.

Vsi zaposleni v Pabrec d.o.o. so usposobljeni na Pabrec Akademiji in pripravljeni za delo kakršne koli zahtevnosti.


Obnova kopalne kadi

Želite obnoviti svojo kopalno kad tako, da bo videti kot nova? V tem primeru je naša storitev preplastitve kopalne kadi namenjena prav vam.

Prednosti:

 • 100% brez vonja.
 • Življenjska doba kopalne kadi je 20 let.
 • Ne zahteva dragih detergentov.
 • Obnavljanje traja 60-90 minut. V samo dveh dneh jo lahko ponovno uporabljate.
 • Brez razbijanja kopalnice.
 • Prihranite do 80 % stroškov za novo kopalno kad!

 

Obnova kopalnice

Obiskali vas bomo brezplačno in si ogledali kopalnico. Predstavili nam boste svojo idejno zasnovo in nam pokazali željeno razporeditev kopalniških elementov. Mi pa vam bomo svetovali o možnih opcijah in rešitvah. Na podlagi skupnega dogovora o izgledu kopalnice vam bomo izdelali načrt prenove kopalnice. V načrtu prikažemo izgled kopalnice, postavitev, materiale ter druge dogovorjene dejavnike. Poiskali bomo optimalno rešitev s katero boste zagotovo zadovoljni.

 

Sanacija bazena

A ste že barvali bazen po koncu sezone nanovo, ker je barva nad vodo zbledela zaradi sonca?

Razvita posebej za bazene, ta prevleka ima boljše lastnosti, kot katera koli druga obloga do sedaj. Naša rešitev - poliaspartatna prevleka Hitromax PA-200 S - modre barve, narejena posebej za barvanje bazenov.

 

3D tlaki

3D talna obloga je precej drzna odločitev za vašo notranjost.

Tla tako postanejo glavna atrakcija in ne samo ozadje. Avtomatsko postanejo pohištvo, stene in osvetljava ozadje za 3d sliko.

 

Polyurea premazi

Vsak dan med uporabo je vaša prometna tehnika (tovornjaki, kombiji , traktorji, čolni, ATV) ki jo uporabljate za delo ali zabavo izpostavljena delovanju raznih obremenitev kot sonce, temperaturene razlike, voda, pesek, gramoz, kemikalije, mehanske poškodbe...

Pabrec vam nudi zaščito vaše tehnične opreme z izvedbo Polyurea premaza Hitromax. Premaz je bil narejen, da bi podaljšali rok uporabe vaših tehničnih sredstev in polepšali njihov zunanji izgled.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 88528537
 • Ime podjetja:
 • Pabrec, uvozne storitve d.o.o.
 • Občina:
 • Mengeš
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si