Oskrba in sprehajanje psov, Marjan Bešter s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2745/oskrbainsprehajanjepsovmarjanbestersp1-1467122091.png
Oskrba in sprehajanje psov, Marjan Bešter s.p.
Oskrba in sprehajanje psov, Marjan Bešter s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2745/oskrbainsprehajanjepsovmarjanbestersp1-1467122091.png 0 05 0

Povprečno od 47 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marjan Bešter (+)

Brejčeva ulica 12, Domžale 1230, Slovenija

040 761 932
nina@varstvo-psov.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V Pasjem domu bomo poskrbeli , da se bodo vaši ljubljenčki pri nam počutili kot doma – to pomeni crkljanje v neomejenih količinah, dolge sprehode in igro z drugimi psi. Skupaj z njimi smo 24 ur na dan.

 

Storitve

Varstvo psov

Naši ljubljenčki seveda čas najrajši preživljajo v družbi svojih lastnikov, zato so najbolj srečni, ko lahko na dopust odidejo z vami. Ker pa lahko pride do trenutka, ko na službeni poti ali potovanju njihova prisotnost ni mogoča, vam na pomoč z veseljem priskočim jaz. Poskrbela bom, da se bodo vaši ljubljenčki pri meni počutili kot doma – crkljanje v neomejenih količinah, dolgi sprehodi in igra z drugimi psi. Skupaj z njimi sem 24 ur na dan, tako da jim nikoli ne bo dolgčas. Vaš kuža bo bival pri meni doma – to pomeni bivanje v hiši, skupaj z mano in našimi psi in ne v zaprti kletki. Tako se lahko prosto giblje, igra ali pa najde svoj kotiček za spanje. Dobrodošli so seveda tudi na domačem kavču ali postelji ;) Vsak dan gremo na dva daljša sprehoda (1 ura) oziroma sprehode prilagodimo glede na potrebe psa. Doma jim je na voljo ograjen vrt, kjer lahko prosto tekajo, poleti pa jim postavimo pasji bazenček, kjer si lahko v vročih dneh hladijo tačke :)

V času bivanja pri nas vam dnevno pošiljamo sporočila in slike, tako da boste praktično vsak dan izvedeli, kako se ima vaš ljubljenček.

Pred rezervacijo termina se dogovorimo za  obvezno spoznavno srečanje, kjer jaz spoznam vašega psa, vi pa mene in naše pse ter okolje v katerem bo bival vaš pes v času pasjih počitnic.

 

Sprehajanje psov

Ker vaš kuža potrebuje veliko gibanja in morda sami za to vedno nimate časa, vam z veseljem priskočim na pomoč in vašega kosmatinca odpeljem na daljši in aktivni sprehod – tako bo lažje počakal na vaš prihod domov. Psa prevzamem na vašem domu in ga odpeljem na sprehod po bližnji okolici ali pa se z avtom odpeljemo na lokacijo, kjer so možni daljši in aktivni sprehodi. Le utrujen pes je srečen pes, zato vam z veseljem priskočim na pomoč, če kdaj nimate dovolj časa za sprehod vašega psa.
 

*Sprehajanja opravljamo samo v Domžalah in bližnji okolici.
*Pse sprehajamo izključno na povodcu.

 

Kopanje psov

Redna nega je nujna za vzdrževanje osnovne higiene, počutje in zdravje vašega psa. Da bo čist in zadovoljen, je priporočljivo redno kopanje – pri slednjem uporabljam vrhunsko pasjo kozmetiko in ostale pripomočke. Poleg kopanja nudim tudi razčesavanje in osnovno striženje. Po kopanju vašega kužka najprej osušimo z brisačo, nato pa posušimo s pasjim sušilnikom, ki spiha vodo iz pasjega kožuščka. Če doma nimate možnosti skopati svojega ljubljenčka, vam pri tem lahko pomagam jaz.
 

*V času kopanja je lastnik lahko prisoten.

 

Oskrba drugih živali na vašem domu

V času vašega dopusta ali odsotnosti poskrbim tudi za ostale domače živali (mačke, hrčki, papige, ribe ...) na vašem domu. Za ostale živali je menjava okolja velikokrat stresna, zato je najbolje, da vašo odsotnost preživijo v svojem domačem okolju. Mi pa bomo dnevno (oziroma po dogovoru) poskrbeli za pravo mero crkljanja, da ne bodo lačni in žejni ter da bo njegov bivalni prostor ostal čist.
 
*Oskrbo drugih živali opravljamo le na območju Domžal in v bližnji okolici.

 

 

Cenik

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 99322862
  • Ime podjetja:
  • Oskrba in sprehajanje psov, Marjan Bešter s.p.
  • Občina:
  • Domžale
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si