Osebno trenerstvo, športne storitve in psihoterapija Damjan Verhovc s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4571/osebnotrenerstvosportnestoritveinpsihoterapijadamjanverhovcsp1-1483965202.jpg
Osebno trenerstvo, športne storitve in psihoterapija Damjan Verhovc s.p.
Osebno trenerstvo, športne storitve in psihoterapija Damjan Verhovc s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4571/osebnotrenerstvosportnestoritveinpsihoterapijadamjanverhovcsp1-1483965202.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Damjan Verhovc (+)

Smrtnikova ulica 4, Ljubljana 1000, Slovenija

040 353 509
damjan.verhovc@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Moje ime je Damjan Verhovc, rojen leta 1981 v Ljubljani. V mladosti sem treniral atletiko in nogomet. Vedno sem se zanimal za kondicijsko pripravo in fitnes. Tako me je pot peljala na študij Fakultete za šport, kjer sem diplomiral z oceno 10. Kot drug magistrski študij sem izbral specializacijo Kognitivno vedenjske terapije magistrskega študija Psihosocialne pomoči na Fakulteti za uporabne družbene študije. Sedaj ob kondicijski pripravi in osebnem trenerstvu vodim tudi zasebno psihoterapevtsko dejavnost.

 

Športno treniranje

V športnem centru Millenium (BTC) lahko opravite brezplačni predstavitveni trening, kjer vas seznanim s pravilno izvedbo vaj in pravilno uporabo trenažerjev. Po opravljeni predstavitvi se lahko odločite za individualne treninge pod strokovnim vodstvom ali pa se odločite za izdelavo vadbenega programa, ki ga nato izvajate sami. Za boljše in hitrejše rezultate lahko testiramo in izdelamo nov program večkrat mesečno (1x, 2x ali 4x mesečno). Pred izdelavo vadbenega programa ali individualnih treningov izvedemo brezplačne meritve telesne sestave (Tanita) in skupaj z vašimi željami zasnujemo načrt za dosego želenega cilja. Rezultate meritev vam bom sproti vpisoval v osebni profil, ki ga boste imeli na spletni strani pod lastnim geslom. Tako boste lahko redno spremljali vaš napredek.

 

Storitve

 

Svetovanje in psihoterapija

Pri psihosocialni pomoči in svetovanju gre za pomoč ljudem v čustveni in duševni stiski ter pomoč ljudem z različnimi motnjami. Pomoč pri nas lahko poišče kdorkoli, ki se počuti ujetega in se sooča s strahovi, anksioznimi motnjami, paničnimi napadi, tesnobo, fobijami, skrbmi, telesnimi simptomi, neodločnostjo, neobvladovanjem jeze, manjšo samopodobo,… Svetovanje in terapije se izvajajo v prostorih Strokovnega centra masaž in terapij, ki se nahaja v Športnem centru Millenium, BTC.

Če povzamem besede doc. dr. Janeza Mlakarja psihosocialno svetovanje ni delo po nekem »kalupu«, kot je to značilno za staromodne terapevtske pristope, pač pa je proces v katerem je klient sam akter, svetovalec pa ga spremlja ob njegovih spremembah. Vsako človeško življenje je proces, znotraj katerega se dogajajo želene in neželene stvari, dobre in slabe, koristne in nekoristne. Proces kot celota pa je v vsakem primeru dober, enkraten, spoštovanja in sprejemanja vreden.

Tako gledamo na svoje kliente in želimo, da tudi oni sebe vidijo tako. Nikomur ne koristi, če ga označimo s pacientom, moteno osebnostjo, nevrotikom ipd. Če se klient sam poistoveti s takšnimi nalepkami, utrpi še večjo škodo. Psihosocialni svetovalec naj bi vsakomur pomagal najti njemu lastno identiteto, na katero je lahko ponosen in jo v življenju predano uresničuje kot vrednoto. Pri delu s klienti običajno uporabljam kognitivno vedenjsko terapijo.

 

Psihološka priprava športnika

Pri psihologiji športa gre za psihološko pripravo športnika, ki vključuje tako pedagoški kot svetovalni proces. Psihološka priprava športnikov je postala ena pomembnejših strategij v pripravi športnika na tekmovanje. Pri psihološki pripravi je pomemben celovit svetovalni pristop in pravilna uporaba pedagoških intervenc. Svetovalec, športni psiholog oziroma terapevt pri svojem delu vključuje psihološko znanje, pedagoške metode, psihoterapevtske tehnike ter celovit pristop k športnikovi osebnosti. Pri psihološki pripravi športnika ne gre samo za pedagoški proces, kot jo večina smatra in razume. Gre za veliko več kot samo učenje psiholoških tehnik in metod, gre tudi za pomoč športniku pri iskanju lastne športne identitete na katero je ponosen in jo uresničuje kot vrednoto. V praksi psihološke priprave uporabljamo različne tehnike in metode, s katerimi vplivamo na bistvene komponente v športu. Med pomembnejše spadajo koncentracija, motivacija , samozavest, samozaupanje, obvladovanje vedenja in napetosti, ki se pojavljajo v predtekmovalni, tekmovalni in potekmovalni fazi. Svetovanje in terapije se izvajajo v prostorih Strokovnega centra masaž in terapij, ki se nahaja v Športnem centru Millenium, BTC.

 

Trgovina

V ponudbi športne prehrane na spletni strani lahko:

  • naročite različne vrste produktov različnih svetovnih proizvajalcev
  • za naročilo pošljite email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 65366875
  • Ime podjetja:
  • Osebno trenerstvo, športne storitve in psihoterapija Damjan Verhovc s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si