Osebna rast - Edita Tomič, osebno in poslovno svetovanje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4809/osebnarasteditatomicosebnoinposlovnosvetovanje1-1485945218.png
Osebna rast - Edita Tomič, osebno in poslovno svetovanje
Osebna rast - Edita Tomič, osebno in poslovno svetovanje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4809/osebnarasteditatomicosebnoinposlovnosvetovanje1-1485945218.png 0 05 0

Povprečno od 24 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Edita Tomič (+)

Brilejeva ulica 19, Ljubljana 1000, Slovenija

040 451 799
tomic.edita@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Edita Tomič, sem mojstrica in učiteljica USUI REIKI, učiteljica začetnega in nadaljevalnega seminarja ThetaHealing.


Svetovanje za osebno rast

Vsi si želimo biti srečni. Želimo si idealnega parterja, najpametnejše otroke, ljubezen, zadovoljstvo v svojem delu, čustveno ravnovesje, duhovno rast, zdravje, denar... Zakaj potem večini ne uspe, da bi se počutili zares srečne? Naše psihofizično stanje je v veliki meri odvisno od naših prepričanj in miselnih vzorcev. Theta healing je metoda za osebno rast, s katero lahko ta prepričanja in vzorce zelo hitro ozdravimo in vas usmerimo na pot osebne sreče. Še več, s Theta healingom dokazano ozdravimo tudi zelo hude bolezni in to lahko storite kar sami.

 

Theta healing terapije in delavnice

Vse kar si želite se lahko uresniči, le zahtevati morate… Vabimo vas, da se udeležite Theta healing delavnic, s pomočjo katerih se boste naučili usmerjati vašo energijo tako, da bodo vaši cilji postali resničnost. Naučili se boste popolne sprostitve, opazovali boste svoje dosedanje življenje, ugotavljali kako lahko določite svoje cilje, kako boste lahko odpravili bolečine pri sebi in pomagali svojim najbližjim. Z vajo na Theta healing delavnicah boste ugotovili, kako lahko pomagate drugim na daljavo, kako izboljšate odnose s partnerjem, svojo blaginjo in počistite s preteklostjo. Theta healing delavnica temelji znanstveno dokazanih energetskih pretokih.

 

Reiki terapije in delavnice

Reiki energija je prijetna topla energija, ki jo občutimo kot prevodniki in tudi uporabniki. Reiki energija omogoča celovitejše razumevanje samega sebe, drugih in svet v katerem živimo. Je pot, po kateri hitreje dosežemo ravnovesje, enotnost, zdravje in sproščenost. Osnovna, enodnevna Reiki delavnica poteka od 9.00 do 14.00 ure, navadno ob sobotah. Prvi del je uvodni, teoretski, kjer se naučimo osnov Reiki, spoznamo, čemu je namenjen in kako deluje. Drugi del delavnice je praktični, kjer se naučite praktičnih osnov delovanja Reiki. Za Reiki tečaj ni potrebno nobeneo predznanje ali posebne sposobnosti. Važna je želja in prepričanje, da lahko spremenite vse, kar si želite.

 

Blog


Vir

  • Davčna številka:
  • 14951738
  • Ime podjetja:
  • ZAVOD LIFE STYLE COACHING, osebno in poslovno svetovanje
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si