Organizacija prireditev, Mateja Starc s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2252/organizacijaprireditevmatejastarcsp1-1464929903.jpg
Organizacija prireditev, Mateja Starc s.p.
Organizacija prireditev, Mateja Starc s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2252/organizacijaprireditevmatejastarcsp1-1464929903.jpg 0 05 0

Povprečno od 129 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mateja Starc (+)

Vrvarska pot 5, Ribnica 1310, Slovenija

031 749 700
mateja@manis.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Želite organizirati prireditev na najvišji ravni? V podjetju Organizacija prireditev, Mateja Starc s.p. iz Ribnice vam organiziramo slavnostne prireditve, sprejeme, podelitve nagrad... Gostje si bodo dogodek za vedno zapomnili, ker bo drugačen in nepozaben. Naj bo vaš večer na rdeči preprogi nekaj posebnega!

 

Organizacija porok

Poroka je velik dogodek v življenju, ta dan pripada vam in vašemu partnerju. Ne dovolite, da bi bil ta dan prepuščen usodi. Poskrbeli bomo za vse malenkosti, ki bodo naredili ta dan čaroben in nepozaben. Ne belite si glave in ne izgubljajte živcev z organizacijo, prepustite jo nam in uživajte

 

Pikniki

Zakaj bi sami iskali ustrezen prostor, nabavljali gromozanske količine hrane in pijače, cel dan stali ob žaru in na koncu še pospravljali? Prepustite vse nam, prihranili boste čas in denar!

 

Poslovni dogodki

Organizirali vam bomo najem dvoran, pogostitve, bankete, program, vso administracijo in koordinacijo dogodka, letalske karte, rezervacijo hotelskih sob, tisk vabil in informativnega gradiva.

  • Davčna številka:
  • 61491055
  • Ime podjetja:
  • Organizacija prireditev, Mateja Starc s.p.
  • Občina:
  • Ribnica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si