Organicore.si Slovenija, zdrava prehranska dopolnila

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5697/organicoresislovenijazdravaprehranskadopolnila1-1494488395.jpg
Organicore.si Slovenija, zdrava prehranska dopolnila
Organicore.si Slovenija, zdrava prehranska dopolnila https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5697/organicoresislovenijazdravaprehranskadopolnila1-1494488395.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tilen Suhadolnik (+)

Ulica Goce Delčeva 20, Ljubljana 1000, Slovenija

041 671 039
info@organicore.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Poslanstvo znamke ORGANICORE™ je razvoj najnaprednejših prehranskih dopolnil in dodatkov za športnike, ki vsebujejo samo najkvalitetnejše, najučinkovitejše in večinoma ekološke sestavine, ki pripomorejo k večji telesni zmogljivosti ter zdravju.

Izdelki so namenjeni vsem, ki cenijo svoje zdravje in ga želijo še okrepiti, obenem pa izboljšati telesno pripravljenost in športno zmogljivost, ali celo dosegati vrhunske športne rezultate. Izdelki so zasnovani na podlagi kliničnih študij in starodavnih znanj ajurvede ter tradicionalne kitajske medicine.

Povečini vsebujejo certificirane ekološke sestavine in so povsem brez aditivov, ki bi lahko škodovali vašemu zdravju! Večina naših izdelkov ima ekološki certifikat USDA in EU, kar je samo po sebi dovolj zgovorno.

Izdelki ORGANICORE™ so zares edinstveni med prehranskimi dopolnili – in so najbolj zdrava izbira za doseganje vrhunske športne zmogljivosti ter vitalnosti!

 

Osebni pristop

Prizadevamo si za čim bolj osebni pristop z vsakim našim kupce, zato nas kar pokličite in veseljem vam bomo pomagali pri nakupu.

 

Ekološke sestavine

Večina naših izdelkov je narejenih iz sestavin, ki imajo ekološki certifikat.

 

Hitra dostava

Večino paketov dostavimo v roku 48h. Poleg tega pa vam nudimo tudi brezplačno dostavo ob nakupu nad 60 EUR.

 

Varen nakup

Imate strah pred nakupovenjem na spletu? Omogočamo vam plačilo ob pouzetju, tako ste lahko popolnoma brez skrbi.

 

Organicore SHOP

  • Davčna številka:
  • 26660750
  • Ime podjetja:
  • TS LAB, trgovina in storitve, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si