Optika in frizerstvo 5Plus, Karel Vogrin s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2805/optikainfrizerstvo5pluskarelvogrinsp3-1467291415.jpg
Optika in frizerstvo 5Plus, Karel Vogrin s.p.
Optika in frizerstvo 5Plus, Karel Vogrin s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2805/optikainfrizerstvo5pluskarelvogrinsp3-1467291415.jpg 0 05 0

Povprečno od 20 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Karel Vogrin (+)

Koroška cesta 47, Dravograd 2370, Slovenija

02 8720210
041 321 131
info@5plus.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Optika, zlatarstvo, urarstvo, solarij in frizerske storitve. Vse na enem mestu. Smo profesionalna ekipa kreativnih posameznikov z več kot 10 letnimi izkušnjami. Pri nas bomo znali poskrbeti za vas. Naše poslanstvo je vsako izmed naših storitev prilagoditi vam.

Pri nas vam opravimo specialistični okulistični pregled in vam pomagamo pri izbiri korekcijskih očal ali leč. Prav tako vam ponujamo sončna očala priznanih blagovnih znamk.
Z veseljem vam bomo sveovali v našem frizerskem salonu in vam pomagali pri izbiri nove pričeske. V našem salonu smo poskrbeli za odlično udobje naših strank, ki jim med sprostitvijo pod rokami frizerja, postrežemo z odlično kavo ali čajem. Za tiste, ki želite pridobiti bolj rjav ten, ponujamo obisk našega solarija
Prav tako si boste lahko pri nas ogledali in izbrali srebrn in zlat nakit vseh vrst, ročne in stenske ure.

 

Storitve

Optika

V naši optiki vam nudimo nakup sončnih in korekcijskih očal vseh vrst.

 

Okulistična ambulanta

Redni očesni pregledi so pomembni, da vam zagotovijo zdavje oči in jasen in dober vid. Za vas smo uredili sodobno optiko in pripravili najnovejše aparate, da bo vaš pregled opravljen hitro, kvalitetno in v prijetnem okolju.

Opravljamo specialistične okulistične preglede s pomočjo najsodobnejše medicinske opreme.

 

Frizerstvo

V prenovljenem frizerskem salonu bodo za vas poskrbeli prijazni frizerji. Nudimo vam kakovostne storitve in ugodne cene. Naročite se na telefon: 02 87 20 210.

 

Solarij

Nudimo vam sončenje v najmodernejših solarijih.
Ob obisku našega solarija vam nudimo individualen pristop. Skupaj z vami se dogovorimo za  primeren čas sončenja glede na tip vaše kože.

 

Urarstvo

Nudimo vam vse vrste ur priznanih blagovnih znamk in zanesljiv servis. Vsaka ura potrebuje redne preglede, vsakih nekaj let pa tudi čiščenje mehanizma.

 

Zlatarstvo

V našem podjetju opravljamo vsa zlatarska dela in izdelujemo vse vrste nakita. Nakit vam tudi popravimo, očistimo, predelamo.

 

Urejanje okolice

Košenje trave, obrezovanje živih mej, odstranjevanje listja, odstranjevanje snega, zasaditve dreves, zatiranje in odstranjevanje plevela, urejanje vrtov idr.

 

Nizke gradnje

Izvajamo izkope, nasutja in utrjevanje terena, izvedba meteorne in fekalne kanalizacije, izvedba zbiralnikov vode, izdelava podpornih zidov(škarp), polaganje kamna, tlakovcev, plošč in robnikov, asfaltiranje, izdelava ograj.

 

Upravljanje in vzdrževanje zgradb

Kompletna storitev upravniško-vzdrževalnih in servisnih del za lastnike in najemnike poslovnih prostorov.

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 53401034
  • Ime podjetja:
  • Optika in frizerstvo 5Plus, Karel Vogrin s.p.
  • Občina:
  • Dravograd
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si