Opeka Stil d.o.o., talne in stenske opečne obloge

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4303/opekastildootalneinstenskeopecneobloge1-1479808628.png
Opeka Stil d.o.o., talne in stenske opečne obloge
Opeka Stil d.o.o., talne in stenske opečne obloge https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4303/opekastildootalneinstenskeopecneobloge1-1479808628.png 0 05 0

Povprečno od 154 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Aleš Šentjurc (+)

Kocbekova cesta 26, Ljubečna 3202, Slovenija

03 6200254
041 640 075
info@opekastil.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Glavna dejavnost podjetja Opeka Stil d.o.o. je dobava, razrez in polaganje opečnih izdelkov iz žgane gline, ki je skozi tisočletja dokazala svojo uporabno vrednost.

Opeka oz. opečni listi so več kot primerna alternativa ostalim dekorativnim materialom, zato so odlična izbira za izboljšanje notranjosti ali zunanjosti vašega doma oz. poslovnih prostorov.

Nahajamo se na Ljubečni pri Celju, ki ima zelo bogato zgodovino povezano z izdelavo opečnih izdelkov. Naš glavni namen je bil ohranitev tradicije dejavnosti v kraju. Ker na Slovenskem tržišču ni bilo dovolj raznolike izbire fasadne oz. dekorativne opeke, smo v našo ponudbo prvenstveno vključili le to. Dobavljiva je cela dekorativna opeka, kot tudi opečni listi, rezani iz cele opeke. Kasneje smo ponudbo obogatili še s klinker opečnimi tlakovci debeline 5 cm, ki so primerni za tlakovanje dvorišč, poti in pločnikov. Za opremo notranjega interierja je najbolj primerna stara opeka, iz katere izdelujemo stenske in talne obloge.

V fazi izdelave je majhen zunanji razstavni prostor, kjer si boste lahko ogledali celotno ponudbo dekorativne fasadne opeke, klinker tlakovcev in izdelkov iz stare opeke.

 

Opečne stenske obloge

Opečne liste režemo iz cele opeke proizvajalcev Nelissen Belgija, S.Anselmo Italija in Muhrklinker Nemčija. Vsak od dobaviteljev ima v svoji ponudbi več kot 70 različnih barv in velikosti opeke. Za vse barve so dobavljivi tako kotni elementi, kot tudi cela opeka. Izbirajte med različnimi slogi, ki definirajo posamezen prostor!

Iščete material, ki bo dal vašemu prostoru pridih preteklosti oziroma atmosfero in značaj »Retro«?

Pozidajte ali obložite zid s tolčeno opeko in izgled preteklosti je zagotovljen. Pri celotnem asortimanu opeke, ki jo ponujamo, lahko z postopkom tolčenja dosežemo starinski videz.

 

Opečne talne obloge

Klinker opečni tlakovci ustvarjajo izviren, avtentičen in razkošen videz. Prinašajo vzdušje, toplino in značaj v vaš vrt. Z neprekosljivo življensko dobo več kot 130 let in barvo, ki ne bo izginila. So zelo priljubljeni za ponovno uporabo, saj z leti še povečajo svojo vrednost. Naravni izdelek, ki se odlično poda k zelenim površinam. Rustikalen, moderen ali klasičen, klinker tlakovec je vedno brezčasen in eleganten Odlična kombinacija z drugimi naravnimi materiali. Prispeva k ohranjanju stoletnih kulturno zgodovinskih vrednot.

So enostavni za uporabo in za vse vrste površin, terase, vrtne poti, dovoze, dvorišča, trge. Priročna velikost klinker tlakovcev nam omogoča veliko svobode pri oblikovanju in določanju vzorca tlaka. Vrsta vzorca ne določa samo videz, ampak tudi trdnost tlakovanja. Za dovozne poti je priporočljiv vzorec ribje kosti. Barva se ustvari med procesom žganja, dodano ni nobenih barvil, se ne razbarvajo, ne zbledijo, v resnici tlakovci postanejo še lepši skozi čas.

 

Wood stil

Dekorativni paneli WOOD stil so odličen način, da spremenite interier v markanten prostor. Paneli omogočajo dekoraterjem in oblikovalcem neskončno možnosti za ustvarjalnost v prostoru.

 

Termoizolacijski paneli Infatec

Termoizolacijske plošče INFATEC so namenjene za toplotno izolacijo zunanjih zidov v kombinaciji s fasadno opeko.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 29477042
  • Ime podjetja:
  • Opeka Stil d.o.o., talne in stenske opečne obloge
  • Občina:
  • Ljubečna
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si