Oljarna Kocbek

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2672/oljarnakocbek1-1466687706.jpg
Oljarna Kocbek
Oljarna Kocbek https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2672/oljarnakocbek1-1466687706.jpg 0 05 1

Povprečno od 194 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Gorazd Kocbek (+)

Stara Gora 1, Sv. Jurij ob Ščavnici 9244, Slovenija

02 5689026
041 695 483
02 5689027
mihaela@kocbek.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Oljarna Kocbek z najstarejšo tradicijo, znanjem in izkušnjami nudimo vsem kupcem najkvalitetnejša in edinstvena nerafinirana olja.

Olja proizvajamo iz izbranih in prečiščenih semen z najmanj 98% čistostjo, po naravnem postopku, brez kakršnihkoli dodatkov (barvil, antioksidantov...). Naša posebnost so hladno stiskana olja, predvsem hladno stiskano bučno olje. Najdete nas na Stari Gori ob glavni cesti, ki Vas popelje v smeri G. Radgona - Radenci - Kapela - Sveti Jurij ob Ščavnici - Ptuj. To je SV del Slovenije, Ščavniška dolina v osrčju vinorodnih Slovenskih goric, v bližini neokrnjene narave Blaguškega jezera.

 

TUKAJ, si lahko ogledate naše okusne recepte, s katerimi lahko razvajate svoje najbližje.

 

Bučna semena

Bučna semena vsebujejo veliko vitaminov, kot so provitamin A, vitamin B, C in E. Bučna semena vsebujejo veliko vitaminov, kot so provitamin A, vitamin B, C in E.

Zelo so pomembni minerali, kot so kalcij, železo, magnezij in nekateri mikroelementi (selen, cink), ter nenasičene maščobne kisline. Uspešno se uporabljajo pri zdravljenju funkcijskih motenj mehurja, že od nekdaj pa veljajo tudi za zdravilo proti črevesnim zajedavcem (trakuljavosti). Po najnovejših raziskavah je mogoče z učinkovinami v peškah zaustaviti hitro povečanje prostate, poleg tega se okrepi delovanje mehurja in zmanjša tiščanje na vodo. S pravočasnim preventivnim uživanjem bučnih pešk lahko bistveno zmanjšamo število operacij.

 

Naši izdelki

Kvalitetni izdelki in bogata ponudba


Vir

Bučna semena vsebujejo veliko vitaminov, kot so provitamin A, vitamin B, C in E. Bučna semena vsebujejo veliko vitaminov, kot so provitamin A, vitamin B,C in E.

 • Davčna številka:
 • 27516997
 • Ime podjetja:
 • Oljarna Kocbek Gorazd Kocbek s.P.
 • Občina:
 • Sveti Jurij ob Ščavnici
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • ...

  ,

  0.0 0.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zelo neprijazni ljudje. Olje sicer dobro. Vglavnem negativna izkušnja ?
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si