Olium, bio ekstra deviško oljčno olje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1441/oliumekstradeviskooljcnooljepovezujemosi12-1461140736.jpg
Olium, bio ekstra deviško oljčno olje
Olium, bio ekstra deviško oljčno olje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1441/oliumekstradeviskooljcnooljepovezujemosi12-1461140736.jpg 0 05 0

Povprečno od 150 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Masimo Rojac (+)

Obala 114, Lucija 6320, Slovenija

030 440 742
info@olium.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Olium je podjetje s Portoroža s tradicijo in kakovostnimi izdelki na področju oljarstva.

Pridelujemo bio ekstra deviško oljčno olje. Naši proizvodi so Istrska belica narejena iz skrbno izbranih zelenih oliv, Leccino, zlato obarvan iz črnih oliv in Plemenita Kortinca s prefinjenim okusom črnih oliv.

Kot proizvajalci in inovatorji smo dobili že kar nekaj omembe vrednih priznanj za naše kakovostno delo.

Kot na primer: pohvala Oljčna vejica 2006, 2007, 2008, Kmetijsko gospodarstvo: Kmetija Dolina miru, Pogodba o vključitvi v postopek certificiranja ekološke pridelave (Bureau Veritas), Nosilec zaščitene označbe geografskega porekla slovenske Istre in priznanje Član DOSI ( društvo oljarjev slovenske Istre ).

Zgodba zlatega drevesa:

se je odvijala in se preko ohranjanja tradicije še vedno ohranja na naši kmetiji. Dolina miru, katera je v fazi pridobivanja eko certifikata in želi postati turistična destinacija z ekološkim kmetovanjem. V bodoče bomo na kmetiji razvijali eko produkte na osnovi oljčnega olja ter predstavili širšemu občinstvu oz. turistom naš način pridobivanja bio ekstra deviškega oljčnega olja.

Veliko truda je skozi zgodovino vloženega v našo kmetijo in rezultati našega znanja so in bodo razvidni v ponudbi naših produktov.V idilično opremljeni notranjosti, tipični za stare istrske hiše - z veliko kamenja in lesa, bo prostor za degustacijo ter izobraževalni center za mediteranske rastline.

V ta namen smo leta 2007 ustanovili družinsko podjetje OLIUM d.o.o., katerega namen je promoviranje blagovne znamke OLIUM – Zgodba zlatega drevesa, pod katero proizvajamo in prodajamo ekstra bio deviško oljčno olje, v prihodnosti pa bomo razvijali produkte izdelane na osnovi oljčnega olja ter nudili turistično destinacijo na kmetiji Dolina miru.

Naš cilj je prodaja bio oljčnega olja ter ostalih produktov, storitve turistične destinacije kmetije Dolina miru ter proizvodnjo naravne organske kozmetike. Zagovarjamo družinske vrednote in zdrav način življenja.

Če želite okusiti naravno in skrbno pridelano bio olivno olje s kakovostjo in zgodovinskim poreklom, se priporočamo!

Izdelki, ki vam jih Olium ponuja:

 • Ekstra bio deviška oljčna olja;
 • Zeliščne omake;
 • Kozmetika;
 • Darilni paketi.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 88095860
 • Ime podjetja:
 • Olium, trgovina in turizem, d.o.o.
 • Občina:
 • Piran
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si