Ogicom Tim, projektno svetovanje montaža in strojegradnje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1321/ogicomtimprojektnosvetovanjemontazainstrojegradnje0-1460569422.jpg
Ogicom Tim, projektno svetovanje montaža in strojegradnje
Ogicom Tim, projektno svetovanje montaža in strojegradnje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1321/ogicomtimprojektnosvetovanjemontazainstrojegradnje0-1460569422.jpg 5 05 1

Povprečno od 12 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Ograjšek Luka (+)

Dolomitska ulica 21, Ljubljana 1000, Slovenija

01 5190847
070 695 759
01 5108764
info@ogicom.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Ogicom TIM d.o.o. vam nudi strokovno pomoč pri svetovanju, nabavi, montaži, zagonu, vzdrževanju in servisu CNC rezalnih strojev.

V obdobju svojega delovanja smo integrirali v svojo ponudbo del nekaj storitev in tako razširili svojo dejavnost. Danes vam poleg dobave specifičnih strojnih delov in montaže ter demontaže strojev in naprav kakor tudi večjih sklopov lahko nudimo tudi projektiranje in izvedbe na ključ ter različne storitve v industriji.

 

Trženje

Zaradi dobre povezanosti z evropskim trgom Vam lahko pomagamo pri preboju na evropski trg tako z storitvami kot z izdelki ali polizdelki. Prav tako lahko poskrbimo tudi za promocijo vaših izdelkov na našem tržišču.

 

Inženiring

Zaupate nam težavo, mi pa Vam ponudimo rešitev na papirju. Nudimo Vam strojegradnjo, izdelavo nadomestnih delov, razvijamo inovacije, ...

 

Montaža

Imamo izobraženo in usposobljeno moštvo, ki za vaše potrebe opravi demonatže in montaže v vseh industrijskih panogah. Specializirani smo tudi na področju industrijskih selitev na ključ.

 

Strojna mehanizacija

Zaradi potreb na tržišču, smo razširili park strojev za dvigovanje in premike težkih bremen. Nudimo vam tudi izposojo mini dvigal. Vseeno pa vam v sodelovanju z našimi partnerji, nudimo dvige z avtodvigali, viličarji in hidravlično opremo za dvige bremen.

 

Projektno svetovanje

Svetujemo Vam pri zasnovi in za Vas predstavimo rešitev, ki je tehnično izvedljiva in finančno ugodna.

 

CNC rezalna tehnologija

Ponosni smo na pridobljeno zaupanje podjetja Eckert, ki je nam je zaupalo zastopanje na trgu južne Evrope.

Eckert je modern, inovativno podjetje, specializirano na področju CNC tehnologije razreza. S predanim delm so v dobrih dvajsetih letih postali eno vodilnih podjetji v razvoju in prodaji CNC rezalnih strojev. Zaradi inovacij so si prislužili tudi veliko nagrad. Eckert je eden redkih proizvajalcev na svetu, ki proizvaja in združuje vse štiri načine CNC razreza

 • vodni razrez,
 • plazma razrez,
 • laserski razrez,
 • plamenski razrez.

 

Pred kratkim so razvili tudi razrez z robotom.

Ogicom TIM d.o.o. vam nudi strokovno pomoč pri svetovanju, nabavi, montaži, zagonu, vzdrževanju in servisu CNC rezalnih strojev.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 84594721
 • Ime podjetja:
 • OGICOM TIM, trženje, inženiring in montaža, d.o.o
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina, 
 • Angleščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Vsa čast za vaš profesionalizem! Samo tako naprej!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si